Polyák Lilla és fiatalabb szerelme között nagyon komoly a viszony, bár nem sokan jósoltak volna ennek a kapcsolatnak ilyen utat. A színésznő és Máté nagyon féltik egymást, ezért folyamatosan nyomoznak a másik után.

Polyák Lilla és 16 évvel fiatalabb szerelme, Gömöri András Máté kapcsolata nagyon is komoly, bár nem sokan gondolták volna, hogy ez több lesz, mint egy futó románc. A szerelmesek viszont már el is jegyezték egymást, és közös otthonba költöznek. Máté és Lilla még mindig úgy turbékolnak, mintha most kezdték volna a kapcsolatukat, nagyon féltik egymást, ezért egy különleges programmal nyomoznak a másik után.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté nagyon féltik egymást, ezért egy appal nyomoznak a másik utánForrás: Facebook/Polyák Lilla

„Van egy app, ami mutatja, hogy ki merre jár. A múltkor Lilla Linzből jött haza éjszaka, ráadásul az eső is esett, akkor hajnalban gyakran nézegettem a telefont" – árulta el Máté, aki azt is hozzátette, Lilla fiainak is fent van az applikáció a telefonjukon. A színésznő a Blikk kérdésére szintén elismerte, ő is szokta nézegetni, hol jár a szerelme. „Annyira féltem Mátét, amennyire ő engem, és szerintem ez így teljesen rendjén is van. Van egy megállapodásunk, ha valamelyikünk motorral megy, és megérkezik, akkor küld egy üzenetet a másiknak" - árulta el a színésznő, aki csak nagyon indokolt esetben nyitja meg az applikációt.