Gömöri András Máté egy applikáción keresztül figyeli, merre jár Polyák Lilla

applikáció Gömöri András Máté Polyák Lilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Polyák Lilla és fiatalabb szerelme között nagyon komoly a viszony, bár nem sokan jósoltak volna ennek a kapcsolatnak ilyen utat. A színésznő és Máté nagyon féltik egymást, ezért folyamatosan nyomoznak a másik után.

Polyák Lilla és 16 évvel fiatalabb szerelme, Gömöri András Máté kapcsolata nagyon is komoly, bár nem sokan gondolták volna, hogy ez több lesz, mint egy futó románc. A szerelmesek viszont már el is jegyezték egymást, és közös otthonba költöznek. Máté és Lilla még mindig úgy turbékolnak, mintha most kezdték volna a kapcsolatukat, nagyon féltik egymást, ezért egy különleges programmal nyomoznak a másik után.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté nagyon féltik egymást, ezért egy appal nyomoznak a másik után Forrás: Facebook/Polyák Lilla

mutatja, hogy ki merre jár.

Blikk„Annyira féltem Mátét, amennyire ő engem, és szerintem ez így teljesen rendjén is van. Van egy megállapodásunk, ha valamelyikünk motorral megy, és megérkezik, akkor küld egy üzenetet a másiknak"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.