Rengeteg énekesnek indult el a pályafutása egy tehetségkutató segítségével, köztük Tóth Gabinak, vagy éppen Gáspár Lacinak. Ma már mind kiforrott egyéniségek, és megvan a saját stílusuk is, de amikor először léptek a zsűri elé meghallgatásra, még csak keresték önmagukat. Döbbenetes, hogy mennyit változtak az évek alatt.

Tóth GabiNem volt könnyű dolga Tóth Gabinak, amikor elindult a Megasztárban, hiszen éppen a nővére volt az, aki az első évad nyertese lett. Az akkor még csak 16 éves lánynak ezért duplán kellett bizonyítania, látszott is rajta az izgalom: félénken lépett az ítészek elé, de sikerült őket meggyőznie. Azóta azonban nagyon sokat változott, a bátortalanságnak például nyoma sincs már.

Rúzsa MagdiBizony az aranytorkú énekesnő is a Megasztárnak köszönheti, hogy az egész ország megismerte. Akkor még szülészeti és nőgyógyászati nővérként próbált szerencsét a tehetségkutatóban, és nagyon jól tette. A zsűri egyből padlót fogott a hangjától és még most is kirázza az embert a hideg, amikor hallja. Habár Rúzsa Magdi ma már nagyon nem így néz ki, de a hangját ezer közül is meg lehetne ismerni.

Radics GigiA Megasztár ötödik évadában tűnt fel először Radics Gigi, bár akkor nem került be a legeslegjobbak közé. Mindössze 12 éves volt akkor, de két évvel később már letarolta az egész mezőnyt. A tehetségkutató következő szériájában már nemcsak bekerült a legjobbak közé, de meg is nyerte. Azóta pedig kész nő lett belőle, ráadásul most ő dönt mások sorsáról, az X-Faktor mentoraként.


Gáspár LaciAz énekes a Megasztár első évadában tűnt fel, ott nyűgözte le a zsűrit személyiségével és hangjával egyaránt. Az énekes azóta nagy utat járt be, hiszen ma már ő az egyik konkurens csatorna tehetségkutatójának az ítésze. Annak idején ő izgult a zsűri szavazataiért, most pedig eldöntheti, hogy ki kapjon olyan lehetőséget, amilyet egykor ő.

Király ViktorAz énekes neve nem volt ismeretlen már az ország előtt, hiszen nővérét, Király Lindát mindannyian ismertük. Ettől még nem volt könnyű dolga Viktornak, amikor elindult a Megasztárban, hiszen ettől csak még több elvárás nehezedett rá. Ugyan meg nem nyerte a versenyt, viszont befutott énekes lett, és még az amerikai tehetségkutatóban is próbára tette magát. Mostanában pedig a Sztárban sztárban csillogtatja meg tudását más világsztárok bőrébe bújva.