Csősz Bogit, a Feleségek luxuskivitelben szereplőjét az Apám beájulna című filmből ismerhetik a legtöbben, de dolgozott modellként is. 2010-ben hozzá ment egy török milliomoshoz, és azóta - mondhatni - fényűző életet él. 

"Erdélyből 17 évesen költöztem Magyarországra, az is egy nagy váltás volt. Anyukám 25 évig táncosnő volt, rólam meg azt mesélték, hogy előbb táncoltam, minthogy járni tudtam volna (...) tizenévesen pedig felfedezett egy milánói modellügynökség, ugyanaz, amely befuttatta Claudia Schiffert" - mesélte az Origónak Bogi. "Én a román tengerparton voltam épp, tizennégy évesen, egy szál kis tangában. Pont napfogyatkozás volt, és éreztem, hogy ez a nap lesz, ami megváltoztat mindent. Arra lettem figyelmes, hogy tizenkét ember néz, pasik és nők: egy nemzetközi divatcégtől voltak, behívtak pár felvételre. Mivel én kilenc-tíz évesen már a színpadon voltam, ki is akartam menni Milánóba, de nem engedtek.
Utána sok szépségversenyt nyertem, és ekkor jött csak a film. Nem volt tehát nagyon új az a médiavilág, de kétségtelen, hogy hirtelen lettem ismert" - tette hozzá. 

Fotó: Mudra László - Origo

Boglárka arról is mesélt, hogy az Apám beájulna Barbijának szerepe hosszú időre rányomta a bélyegét a pályafutására: a karakterrel - aki a színésznő szavaival: szőke ribanc - azonosították.