A Sztárban sztár zsűrijének nem mindig egyezik meg a véleménye, ami így is van rendjén, csakhogy két ítész nem bírja magában tartani gondolatait a másikról. Majka és Claudia hétről hétre összevesznek, legutóbb is kiborulta bili. Claudia letámadta Majkát, akit nem kellett félteni.

Ki tudja, mikor kezdődött Liptai Claudia és Majka vitája, de azzal már a kezdetek kezdetén tisztában lehettünk, hogy Claudia hogyan áll a zsűritagokhoz. Ahogy arról akkor a Life.hu is beszámolt, Clau sorra vette a zsűritagokat, és mindenkiről elmondta a véleményét. „Majkát jól viselem, inkább úgy mondom, szerintem jól tudom kezelni" – mondta akkor, amikor a rapperrről kérdezték.

Liptai Claudia és Majkaközött egyre feszültebb a hangulatForrás: TV2/Sztárban sztár

Lehet azonban, hogy még sem tudják olyan jól kezelni egymást, mert körülöttük állandó a parázshangulat. A vitát pedig legtöbbször Ekanem Bálint produkciója váltja ki, vagy éleszti fel újra és újra. Történt ugyanis, hogy a múlt heti adásban Majka azt találta mondani, hogy Bálint sokkal jobb színész, mint énekes. Ezt Claudia megjegyezte magának, és számon is kérte Majkát a legutóbbi műsorban. (Bálint Ray Charles bőrébe bújt, az azután kirobbanó vita 02:55-től látható)

„Had kérdezzem már meg Majka, előző héten azt mondtad, hogy ennek a fiúnak nincs hangja. Ezt hol hallottad? Azt mondtad, hogy inkább menjen színésznek, vagy színészkedjen, mert nincs hangja" – szegezte Majkának a kérdést Claudia. ( A videóban Majka értékelése 03:35-től látható)

A rapper próbálta magát megvédeni, és elmondani, hogy nem ez volt a mondandójának lényege, de hiába, nem sikerült egyezségre jutniuk. Claudia szerint ugyanis Majka beszólása nagy felháborodást váltott ki, és jogosan, mert Bálint az egyik legjobb hangú énekes a mezőnyben. „Az enyém váltott ki felháborodást, mert azt mondtam egy gyengén sikerült produkcióra, hogy nem volt elég hangod? Te kettő hete beledöngölted a földbe ezt a fiút, amikor Hofi volt! Két héttel ezelőtt olyanokat mondtál neki, hogy én szégyelltem magam, és most te kérsz számon engem?" – vágott vissza Majka. (Liptai Claudia értékelése Bálint Hofis átalakulására a videóban 04:43-tól látható)

A kamerák előtti vitának Papp Szabi vetett véget, de állítólag a két sztár a szünetekben sem beszélt egymással. Majka a Blikk megkeresésére annyit elismert, hogy nem beszélték meg a dolgot. „Claudia egy olyan ember, akinek markáns véleménye van, igaz, ez rám is jellemző. De bevallom, azért lepett meg, hogy így nekem esett, mert korábban ő volt az, aki a földig taposta ezt a srácot. Szoktak lenni összepattanásaink, vitáink, hiszen a zsűrinek nem kell egyetértenie, de ezt gyakran egy-egy poénnal elütjük. Emiatt nem fogom magam rosszul érezni, de azt nem értettem, miért szólt be Claudia a pontozásnál, hogy egy úriember ül mellette. Hiszen pont őt nem bántottam! Nem beszéltük meg, mert szerintem nem is kell" – mondta az üggyel kapcsolatban Majka.