Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Farkas Ritát a VIASAT3 Feleségek luxuskivitelben szereplője Babettel osztotta meg titkát. Elmondta, bár férjével, Jánossal a mai napig szeretik egymást, mégis elváltak. A férfi olyat tett, ami a 48 éves gyorsétterem-tulajdonos számára megbocsáthatatlan. 

Rita régen egy hatalmas házban élt férjével és négy lányukkal, ám ez a férfi szerencsejáték-függősége miatt megváltozott. "Mi full luxusban laktunk, mindenünk megvolt: nyaralás, házak, kocsik. Tök jó volt minden. Aztán elkezdett szerencsejátékozni. Ilyen az, amikor nagyon magasról elkezdesz lefelé menni, és a pincében kötsz ki. Én a gyerekeimmel nagyon a pincében kötöttem ki. És még akkor sem hagyta abba. Mindenünket elveszítette. Akkor én fogtam magam, egy nap alatt összecsomagoltam, és egy 60 négyzetméteres albérletbe költöztem a gyerekkel. Azt mondtam, ha most ezt nem teszem meg, akkor lehet, hogy most az Árpád híd alatt lakunk. Nem rögtön, de akkor ő is rádöbbent, hogy nagyon elszúrt valamit - mesélte az Rita, aki fontolgatja, hogy újra felmelegíti kapcsolatát.

Forrás: Viasat3 / Sághy Tímea
Kiakadtak a rajongók Mariah Careyrehttp://www.life.hu/sztarok/20171003-kiakadtak-a-rajongok-mariah-careyre-las-vegas-i-hirek-hallatan-is-csak-a-kulsejevel-torodott.htmlMariah Careyvel éppen élő adásban készített interjút a Good Morning Britain, amikor megérkeztek a Las Vegas-i tragédia hírei. Az énekesnő azonban mint ha mi sem történt volna, tovább pózolt. Követői kiakadtak és a Twitteren olvastak be neki. TV + Sztárok--Gáspár Győző fellépéseit lemondták, öngyilkos akart lennihttp://www.life.hu/sztarok/20171003-gaspar-gyozo-fellepeseit-lemondtak-ongyilkos-akart-lenni-szegyelli-magat.htmlAmióta elkezdődött a NAV-botrány, nem találja a helyét Győzike. Állítja, lemondták a fellépéseit, ő pedig szégyelli, hogy Bea lett a családfenntartó. Olyannyira, hogy nemrégiben begyógyszerzve ült autóba, és arra is gondolt, eldobja magától az életét. TV + Sztárok--Így tanítja Pumped Gabo az új pultoslánythttp://www.life.hu/sztarok/20171001-igy-tanitja-pumped-gabo-az-uj-pultoslanyt-az-rtl-spike-on.htmlVajon mihez hasonlította az új pultoslány betanításakor Pumped Gabo a poharak méretét? Persze, hogy a legbecsesebbnek tartott szervéhez, ami nem az agya, annyi biztos. Pumpedék története a következő epizódban is megdöbbentő alpárisággal támad. TV + SztárokOrigoKulisszatitkok az Anna&The Barbies zenekarrólhttp://www.life.hu/sztarok/20170930-kulisszatitkok-az-anna-the-barbies-zenekarrol-a-dokumentumfilmjukben.htmlA mozikba került Pásztor Anna zenekarának, az Anna&The Barbies-nak a dokumentumfilmje, amelyből számtalan kulisszatitkot megtudhatnak a rajongók a zenekarról. Többek közt egy olyan mondat is elhangzik az extrém színpadi megjelenéséről is híres zenészektől, hogy ha kell, paradicsommal is szexelnek a színpadon. De hogy pontosan ez mit is jelent, az énekesnőt, Pásztor Annát kérdeztük.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoAutóbalesetet szenvedett Éliás Jr. http://www.life.hu/sztarok/20170930-autobalesetet-szenvedett-elias-jr-zenesz.htmlÉliás Gyula a FEM3 Caféban mesélt a karambolról. TV + Sztárok--Hargitai Bea a #Bochkor műsor vendége volthttp://www.life.hu/sztarok/20170930-hargitai-bea-az-atv-bochkor-musor-vendege-volt.htmlAz ATV #Bochkor vendége volt Hargitai Bea, aki elképesztő öniróniával beszélt saját magáról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.