Hugh Hefner 91 évesen távozott az élők sorából, a Playboy alapítójának özvegye viszont eddig nem szólalt meg a hatalmas veszteségről. Crystal most megtörte a csendet és elmondta, Hugh Hefner Amerika hőse volt.

A Playboy alapítója, Hugh Hefner 91 évesen távozott az élők sorából, ezzel egy korszak lezárult. Az egész világ gyászolta őt, főként a családja, és a 31 éves özvegye Crystal. A nő eddig nem szólalt meg férje elvesztéséről, de most megtörte a csendet.

Hugh Hefner özvegye szerint a Playboy alapítója egy hős voltForrás: AFP/Christopher Polk

"Eddig nem tudtam írni az embereknek, hogy köszönetet mondjak a támogatásukért. Összetört a szívem. Még mindig nem tudom felfogni" - kezdte az özvegy, majd Hugh Hefnert méltatta. Ő egy amerikai hős volt. Egy úttörő. Egy kedves, alázatos lélek, aki megnyitotta otthonát és életét a világ előtt. Nagyon szeretett engem, és én is nagyon szerettem őt. Megtanított a kedvességre. Örökké hálás leszek, hogy mellette lehettem, foghattam a kezét, és elmondhattam neki, mennyire szeretem. Megváltoztatta az életemet, megmentett" - mondta a People Magazinnak Crystal.

Ezért nem örököl semmit Hugh Hefner felesége
Többen is kapnak a hatalmas hagyatékból, de a szexi feleség nincs az örökösök listáján. Ezért!