Sok nehézséget tudhat a háta mögött Szögeczki Ági, de egy éve rátalált a boldogság. Szerelme új erőt adott neki, ezt pedig élő adásban köszönte meg a párjának könnyek között.

Egy éve alkot egy párt Szögeczki Ági és barátja, ez a kapcsolat teljesen megváltoztatta az ő kisfia életét„Patrik is komoly szeretetet, tiszteletet és odafigyelést kap a páromtól, nagyon szeretik egymást. Annyira boldog vagyok, és annyira örülök, hogy így alakul az életem, mert volt néhány év, ami azért nem volt annyira kellemes. Sok minden történt velünk" – kezdte Szögeczki Ági, aki ezek után üzent a párjának.

Szögeczki Ági könnyek között mondott köszönetet párjánakForrás: FEM3

„Drága Szívem, nagyon szépen köszönöm neked, hogy egy éve mellettem vagy, hálás vagyok a jóistennek, hogy mellém rendelt, és köszönöm szépen neked, hogy meg tudtad mutatni ebben az elmúlt egy évben, hogy boldogan is lehet" – mondta Ági, de elcsuklott a hangja, és alig tudta befejezni az üzenetét. „Drága Édesem, köszönöm szépen neked, hogy boldoggá tettél. Nagyon szeretlek, és köszönöm ezt az elmúlt egy évet" – tette hozzá könnyek között Szögeczki Ági, aki Czippán Anettet is megríkatta.