Szögeczki Ági újra szerelmes

Forrás: Photo by Laura Wagner/Photo By Laura Wagner -
szerelem Szögeczki Ági
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak idején a Való Világ című reality-ben ismerhettük meg a szőke, szókimondó Szögeczki Ágit, aki az évek alatt édesanyává vált. Többször olvashattunk csalódásairól, gyermeke apjával való szakításáról... ám a sztármami újra boldog, 9 hónapja párkapcsolatban él.

Ritkán nyilatkozik magánéletéről a szépséges anyuka, ám sokszor írnak róla az újságok. Igyekezett boldogságát addig megóvni a nyilvánosság elől, amíg csak lehet, 9 hónap után végre elérkezettnek látta az időt, hogy

elmesélje szerelmével való megismerkedését.

"Az Instagramon írt rám először. Eleinte nagyon elzárkóztam mindenkitől, 3 és fél évig kizárólag a kisfiamnak éltem, nem akartam tőle senki kedvéért időt elvenni. Már a családom is mondta, hogy figyeljek egy picit a magánéletemre és engedjem be az impulzusokat."

Szögeczki Ági boldog új párjával Forrás: Photo by Laura Wagner/Photo By Laura Wagner

Ágit bántotta az is, hogy kisfia apukájával véget ért a kapcsolatuk. Bár ő mondta ki, hogy ennyi volt, mégis nehezen tudta túltenni magát a csalódáson. Attól is félt, ha kisfia annyi idős lesz, mit fog majd szólni ehhez a döntéshez. Példás anyukaként neveli Patrikot, így az is szempont volt, hogy ne jöjjenek-menjenek férfiak az életében.

"Nem akartam, hogy több férfit is megismerjen a kisfiam. Büszke vagyok rá, hogy az apukájával történt szakításom óta a párom az egyetlen férfi, aki az életemben volt, és akit Patrik is megismert. Amikor elérkezettnek láttuk az időt, hogy találkozzanak, bennem volt a félsz, vajon mit fognak egymáshoz szólni, hiszen a páromnak sem volt olyan kapcsolata, ahol egy kisgyereket is kapott a csomagban, illetve Patrik sem találkozott más férfival. Szerencsére tökéletesen sült el a dolog, imádják egymást. Olyannyira, hogy amikor a páromnál vagyunk Szentendrén, a kisfiam pityeregve jön csak el tőle, mindig maradni akar. Ez hatalmas boldogság nekem"- mesélte boldogan Ági.

9 hónapja ismerték meg egymást Forrás: Photo by Laura Wagner/Photo By Laura Wagner

A bombázóvá fogyott sztár a Life.hu-nak arról is mesélt, mennyire megváltoztatta őt a szerelem. Mára nyoma sincs a vadóc, meggondolatlan és sokszor kesergő Áginak. Boldog, kiegyensúlyozott és abszolút a lenyugodott korszakát éli.

"A párom mellett én is megnyugszom, és nem pörgök úgy, ahogy az tőlem általában megszokható. Ő nagyon higgadt, nyugodt, ám határozott férfi. Úgy változom mellette, hogy észre sem veszem. Azt érzem, és ezt neki is sokat mondom, hogy jobb emberré váltam általa. Mindenben számíthatok rá, amit eddig nem éreztem. Emiatt is félek/ féltem beszélni róla. Nagyon szerteném megőrizni azt a boldogságot, amiben most élünk. Nem akartam a sajtóban rólunk beszélni, hiszen a párom civil foglalkozású, de az elmúlt hetekben olyan valótlanságokkal kerestek meg a bulvársajtó képviselői, hogy jobbnak láttam, ha én magam mesélek a szerelmünkről. Volt, aki azzal hívott fel, hogy biztosan a párom miatt fogytam le, ő kért rá engem. Szeretném elmondani, hogy ez nem igaz, ugyanis ő már így ismert meg engem, jópár kilóvan könnyebben. Az Írországban élő barátnőm mesélt nekem a kóladió nevű növényről, ami segített a vágyott alak elérésében."

Szögeczki Ági kirobbanó formában van Forrás: (c) gabor* photography - All Rights Reserved/Gabor Steiner - Www.Diginfo.Hu

Ági most nagyon boldog, és szívből reméli, hogy ez a boldogság örökre szól.

"Kérem a Jóistent, hogy ez mindig maradjon így!"

Exkluzív interjú a francia elnök fiával- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170612-exkluziv-interju-a-francia-elnok-fiaval.htmlA LifeBallon a dj-ként dolgozó egykori francia elnök fia, Pierre Sarkozy is jelen volt, aki exkluzív interjút adott kollégánknak. TV + SztárokOrigoHódi Pamela és Berki Krisztián kapcsolata válságban van? Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170612-hodi-pamela-es-berki-kapcsolata-valsagban-video.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián néhány hét múlva oltár elé állnak, hogy sokat próbált kapcsolatuk végre beteljesedjen... vagy mégsem? TV + Sztárok--Pumped Gabo kolbászát eszi kedvese, Ági (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170612-pumped-gabo-kolbaszat-nyalogatja-agi.htmlPumped Gabo és Ági igazából már nem nagyon tudnak meglepetést okozni, ám ezúttal mégis leesett az állunk... TV + SztárokOrigoVisszalépett a Nemzet Szépe döntősehttp://www.life.hu/sztarok/20170609-visszalepett-a-dontobol-a-nemzet-szepe-versenyzoje.htmlA TOP 12-be jutott Szűcs Lilla Réka tanulmányai miatt nem tudta vállalni a Nemzet Szépében való részvételt, ezért visszalépett. A zsűri úgy döntött, hogy helyette Biba Kitti indulhat a táborba. TV + SztárokOrigoKasza Tibi őszinte vallomásahttp://www.life.hu/sztarok/20170608-kasza-tibi-oszinte-vallomasa-eleterol.htmlKasza Tibi jelenleg az egyik legsikeresebb közösségi médiát birtokló magyar sztár, akinek nem mellesleg televíziós műsorai és énekesként fellépései is vannak. Kimondhatjuk, hogy jól megy neki a szekér, ám nem volt ez mindg így... TV + Sztárok--A legjobb idézetek a Szívek szállodájábólhttp://www.life.hu/sztarok/20170531-szivek-szallodaja-idezet-video.htmlKi ne ismerné Lorelai Gilmore és lánya, Rori történetét? A Szívek szállodája hosszú évekig tartolt a tévénézők között, olyannyira, hogy évekkel később új részeket is forgattak. Bár a szereplők kissé megöregedtek, népszerűségüknek még ez sem ártott.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.