Vállai Krisztián, az X-Faktorból kiesett énekes beszámolt arról, hogyan zajlik a válogató

X-Faktor Vállai Krisztián válogató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vállai Krisztiánt Puskás Peti küldte haza az X-Faktorból, az énekes pedig úgy döntött, bemutatja a nézőknek, milyen is valójában a tehetségkutató forgatása. Leszögezte, nem akarja a műsor rossz hírét kelteni, mindössze az igazságot mutatja be.

Az X-Faktorból kiesett Vállai Krisztián a Facebook-oldalán mutatta be, hogyan is zajlik igazából egy válogató, ugyanis amit az emberek látnak az az ő bevallása szerint a felvett anyagok mindössze 1 %-a.

még magát a produkciót sem hagyják végigénekelni még azokkal sem, akik továbbjutottak már a mentorházba.

Vállai Krisztiánt Puskás Peti küldte haza Forrás: Facebook/Krisztián Vállai Singer

1. „A tábor első feladata a csoportos feladat volt, a Halott pénztől kellett a Van valami a levegőben című számot előadni, nagyjából egyenlő arányban felosztva hármunk között" – mondta, hozzátéve, hogy sem neki, sem a csapattársainak nem volt ez egy ismerős dal. Leszögezte, hogy ezzel nincs is gond, mert

a feladat célja, a csapatmunka és a komfortzóna elhagyása volt. „A problémám nekem azzal van, hogy ezt miért nem tették meg mindenkivel.

Volt egy csomó olyan eset, mikor olyan zenét kaptak, ami nagyon illett hozzájuk" – hívta fel a figyelmet az igazságtalanságra Vállai Krisztián.

2. „A táborban eszembe jutott, hogy mi lenne, hogy ha már úgyis én írtam a Sia Cheap Thrills átdolgozást, akkor bevinném az elektromos gitárt, és akkor azon játszanék, miközben énekelek is. A szerkesztőknek erre az volt a válasza, hogy vagy egy hangszerrel ad elő valaki valamit elő, vagy zenei alappal és nincs hangszer. Aztán Dany egy seprűgitárral adta elő a számát, és ő ejtett ki. Mindenki levonhatja a megfelelő következtetést, hogy vajon akkor ez miért így történt" - számolt be egy másik igazságtalanságról Krisztián.

3.

Rengeteg olyan tényleg jó énekes és énekesnő volt, akit be sem mutattak és itt nem a válogatóról beszélek, hanem arról, aki továbbjutott,

példaként hozta Bella Mátét,

akiből nagyon keveset láthattak a nézők, pedig nagyon tehetségesnek tartja.

Az egy dolog, hogy én nem tudok így énekelni, de senki a mentorok közül nem tud.

Vajna Timi és Andy Vajna a mingli életformát választottákhttp://www.life.hu/sztarok/20171006-vajna-timi-andy-vajna-a-mingli-eletformat-valasztottak.htmlVajna Timi meg szeretné szerezni az amerikai állampolgárságot, ehhez pedig sok időt kell a tengerentúlon töltenie, férjének azonban itt, Magyarországon van dolga. Így csöppentek a mingli életformába: együtt vannak, mégis külön. TV + SztárokOrigoA terhességi pletykák óta először fotózták Khloe Kardashianthttp://www.life.hu/sztarok/20171006-terhessegi-pletykak-ota-eloszor-fotoztak-khloe-kardashiant.htmlKhloe Kardashian ugyan nem ismerte el, hogy terhes, de a világon mindenhol készpénznek veszik a pletykákat a rajongók. A híresztelések óta először készültek fotók a sztárról, így néz ki az állítólagosan várandós Khloe. TV + Sztárok--Visszavonul a celebségtől VV Vivi http://www.life.hu/sztarok/20171006-vv-vivi-ugy-dontott-visszavonulot-fuj.htmlA Való Világ powered by Big Brother csinos fiatal versenyzője úgy döntött, nem kér többé a nyilvánosságból. TV + Sztárok--Csalók próbálnak visszaélni Gáspár Laci nevével http://www.life.hu/sztarok/20171006-csalok-probalnak-meggazdagodni-gaspar-laci-nevevel.htmlMint kiderült, csalók próbálnak Gáspár Laci nevével visszaélni. A sztár a közösségi oldalán mutatta meg a róla szóló hamis posztot. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoSebestyén Balázs szerint Bochkor Gábor koppintja a műsoráthttp://www.life.hu/sztarok/20171006-sebestyen-balazs-szerint-bochkor-gabor-lekoppintotta-a-musorat.htmlSebestyén Balázs megnézte Bochkor Gábor új műsorát, és sok hasonlóságot vélt felfedezni aközött és saját műsora között. Szerinte egész egyszerűen egy koppintást csináltak. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoVerebes István kifejtette véleményét Havas Henrikrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171006-verebes-istvan-kifejtette-velemenyet-havas-henrikrol-a-facebookon.htmlVerebes István a közösségi oldalára posztolt arról, hogy mit gondol Havas Henrikről. Erőszakosnak tartja a műsoraiban, ráadásul slamposnak és magamutogatónak nevezte. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.