Feleségek luxuskivitelben: Isztambulban látta vendégül a többieket Csősz Bogi

Isztambul Csősz Boglárka Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Isztambulba utaztak a feleségek és a stáb a Feleségek luxuskivitelben 3. epizódjának forgatására. Az nyilván eddig sem volt titok, hogy gazdagság terén a többiek sehol nincsenek Csősz Bogiékhoz képest, de mégis leesett az álluk. 

Nos, hát valóban nem egy budapesti lakóparkban vezette körbe a luxusfeleségeket Boglárka, aki már az előző epizód végén sejetette, hogy nála majd lesz nagy meglepetés.

Ám a luxus ide, luxus oda, Bogi úgy döntött, hazaköltözik Magyarországra, hogy itthoni karrierjét építgesse.

Balesete miatt nem tudott edzeni Zalatnay Cinihttp://www.life.hu/sztarok/20171006-balesete-miatt-nem-tudott-edzeni-zalatnay-sarolta.htmlMinden eddiginél több fellépése volt a nyáron Zalatnay Cininek, aki mostanra felépült a balesetéből is. Bordatörtést szenvedett, így az sportról is le kellett mondania egy időre. TV + Sztárok--Verebes István kifejtette véleményét Havas Henrikrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171006-verebes-istvan-kifejtette-velemenyet-havas-henrikrol-a-facebookon.htmlVerebes István a közösségi oldalára posztolt arról, hogy mit gondol Havas Henrikről. Erőszakosnak tartja a műsoraiban, ráadásul slamposnak és magamutogatónak nevezte. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huPuzsér Róbert és Pumped Gabo együtt nézték a Bikiniszezonthttp://www.life.hu/sztarok/20171003-puzser-robert-es-pumped-gabo-egyutt-neztek-a-bikiniszezont-pumpedeket.htmlTanácsot kért Gabo példaképétől, Puzsér Róberttől, és a többi között Pumpednek az Ágival való botrányos kapcsolatát is megbeszélik.TV + Sztárok--Kiakadtak a rajongók Mariah Careyrehttp://www.life.hu/sztarok/20171003-kiakadtak-a-rajongok-mariah-careyre-las-vegas-i-hirek-hallatan-is-csak-a-kulsejevel-torodott.htmlMariah Careyvel éppen élő adásban készített interjút a Good Morning Britain, amikor megérkeztek a Las Vegas-i tragédia hírei. Az énekesnő azonban mint ha mi sem történt volna, tovább pózolt. Követői kiakadtak és a Twitteren olvastak be neki. TV + Sztárok--Gáspár Győző fellépéseit lemondták, öngyilkos akart lennihttp://www.life.hu/sztarok/20171003-gaspar-gyozo-fellepeseit-lemondtak-ongyilkos-akart-lenni-szegyelli-magat.htmlAmióta elkezdődött a NAV-botrány, nem találja a helyét Győzike. Állítja, lemondták a fellépéseit, ő pedig szégyelli, hogy Bea lett a családfenntartó. Olyannyira, hogy nemrégiben begyógyszerzve ült autóba, és arra is gondolt, eldobja magától az életét. TV + Sztárok--Ezért szakított Hódi Pamela és Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20171003-ezert-szakitott-hodi-pamela-es-berki-krisztian-vegleg.htmlAhogy már megírtuk, Hódi Pamela és Berki Krisztián szakítottak. Pamela a Micsoda nők című műsor hétfő esti adásában beszélt a szakításról: elárulta az okát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.