Egy hetilap összeállításából kiderül, mennyit tehetnek zsebre a magyar sztárok a haknizásokkal. Meg fogsz lepődni, vagy nem?!

Sztárok pénztárcáját vette górcső alá a Story Magazin. Hazánk büszkeségei szép összegekre tudnak szert tenni egy-egy hakni alkalmával, ami az esetek többségében hétvégére esik. 

Kiderült, mennyit keresnek a hazai sztárok egy-egy hakni alkalmávalForrás: Thinkstock

Előfordul, hogy ünnepnapok közeledtével akár havi 5-10 millió forintnak megfelelő összeget is összezenélhetnek, énekelhetnek. Egy-egy fellépésért átlagban minimum 150-200 ezer forintot kapnak az énekesek, ez a kiindulási összeg, a határ pedig a csillagos ég. A gázsi attól is függ, melyik sztárt kedvelik jobban, ki van képernyőn, kinek van nagyobb rajongótábora.

A legkeményebb időszak a Karácsony és a Szilveszter, ezeken a napokon a népszerű sztároknak akár 10 vagy több haknijuk is lehet, amivel 1-2 millió forintot simán összeszedhetnek, sőt!. Persze ez így jól hangzik, ám ebben bőven van munka is, arról nem is beszélve, hogy a civil emberek míg családi körben töltik az ünnepeket, a sztárok autópályán, szállodákban vagy az út mentén koccintanak kollégáikkal.