Megszólalt Michael Schumacher ügynöke, Sabine Kehm: reménykednek a rajongók

Forrás: AFP/Thierry Dachelet -
Sabine Kehm ügynök rajongók Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher rajongói minden nyilatkozatot és apró elejtett mondatot figyelnek, és bármiben találnak kapaszkodót. Nemrég a síbalesetet szenvedett pilóta ügynöke nyilatkozott, ebben látták meg a reményt a rajongók.

Michael Schumacher 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet, azóta nagyon keveset tudni a pilóta állapotáról. A világbajnok ügynöke és családja nagyon kevés információt ad a rajongóknak, így azok minden elejtett szóba belekapaszkodnak. Nemrég Michael Schumacher ügynöke nyilatkozott, szavai reményt keltettek a rajongókban.

Michael Schumacher rajongói reménykednek Forrás: AFP/Thierry Dachelet

A Michael Schumacher Múzeumról beszélt Sabine Kehm, amit már nagyon régóta létre akartak hozni, hogy a pilóta által használt vagy begyűjtött tárgyakat mindenki megnézhesse. „Az aktív évei alatt Michael megtartotta a legtöbb autóját, sisakját, overalljait. Mindig is terveztük, hogy elérhetővé tesszük ezeket a nyilvánosság számára" – mondta Sabine. A rajongók a többes szám használatában látnak most reményt, úgy gondolják, hogy talán Schumacher is részt vett a múzeummal kapcsolatos döntésekben - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.