Boris Becker eladósodott, valóságshow-ba is menne, hogy pénzt csináljon

Forrás: DPPI/ Ben Queenborough -
Boris Becker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boris Becker ünnepelt teniszcsillag volt, rengeteg pénzt halmozott fel, de júniusban csődöt jelentett. Hogy javítson kilátástalan anyagi helyzetén, most egy valóságshow-t is elvállalna: mehet a dzsungelbe!

Olyan szintre süllyedt Boris Becker, amit valószínűleg soha nem gondolt volna. A teniszcsillag éveken át élte a gazdagok gondtalan életét, de most kétszer is meg kell gondolnia, mit vesz le a polcról, ugyanis eladósodott. 54 millió fontos adósságot halmozott fel az egykori milliárdos, így most mindent hajlandó megtenni, ami pénzt hoz a konyhára.

Fájhat a feje Boris Beckernek, elég nagy bajban van Forrás: DPPI/ Ben Queenborough

Költséges válásai és hibás üzleti döntései miatt jutott erre a sorsra, hogy mentse magát, egy valóságshow-t is szívesen elvállalna.

Állítólag az itthon Celeb vagyok, ments ki innen! címen futó eredetileg brit műsorba, az I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here-ben vállalt szereplést,

méghozzá 500 ezer fontért. Persze ez az összeg igen csekély a felhalmozott tartozáshoz képest, és még úgyis maradt bőven, hogy a 65 ezer fontot érő Maseratiját is elszállították már – írja a Mirror.

Eljegyezték Vámos Erikát: most tudatta a Facebook-oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20171010-eljegyeztek-vamos-erikat-a-facebook-oldalan-is-tudatta.htmlVámos Erika kapcsolatának kezdete fiatalabb szerelmével viharosra sikerült, de úgy tűnik mostanra lenyugodtak a hullámok: eljegyezték egymást. TV + SztárokOrigoTe hallottál már Natalie Zettelről?Ő az újabb Kardashian rokon: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171010-dobbenetesen-szep-lany-az-eddig-titkolt-natalie-zettel.htmlMár eleve hihetetlen volt, hogy a Kardashian-Jenner család minden női tagja észbontóan szexi, erre itt egy újabb rokon, aki döbbenetesen szép. Mi folyik ezeknek a nőknek az ereiben? TV + SztárokOrigoStohl András legkisebb lányát, Franciskát is elvitte a Sztárban sztár stúdiójábahttp://www.life.hu/sztarok/20171010-stohl-andras-legkisebb-lanyat-is-elvitte-a-sztarban-sztar-studiojaba.htmlStohl András szerette volna megmutatni élete egy nagyon fontos szereplőjének a Sztárban sztárt, így magával is vitte az esti élő show-ra, pedig eddig féltve óvta a nyilvánosságtól. TV + SztárokOrigoIstenes Bence medúzát fogott a Survivor forgatásán: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171010-istenes-bence-megfogott-egy-meduzat.htmlDöbbenetes dolgot tett Istenes Bence. Szerencse, hogy nem lett semmi baja. TV + Sztárok--Katalin hercegné titokban találkozgat Diana nővérével, Lady Sarah-valhttp://www.life.hu/sztarok/20171010-katalin-hercegne-titokban-talalkozgat-diana-novereve.htmlKatalin hercegné már nem ismerhette Dianát, ezért a hozzá egyik legközelebb álló személlyel tart fent titkos kapcsolatot, méghozzá a nővérével! Gyakran találkoznak Lady Sarah-val. TV + Sztárok--Vicces baki történt a Fókusz című műsorban: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171010-vicceset-bakiztak-a-fokusz-cimu-musorban.htmlHumoros baki történt a Fókuszban, amit még a műsorvezető sem tudott szó nélkül hagyni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.