Katalin hercegné már nem ismerhette Dianát, ezért a hozzá egyik legközelebb álló személlyel tart fent titkos kapcsolatot, méghozzá a nővérével! Gyakran találkoznak Lady Sarah-val.

Katalin hercegnének nem volt módja, hogy megismerje Dianát, de igyekszik megtudni mindent férje édesanyjáról. Nem csoda hát, hogy egy olyan emberrel tartja a kapcsolatot, aki jól ismerte a hercegnőt, méghozzá a nővérével. Lady Sarah volt az egyetlen, akiben egy ponton túl Diana megbízott, valószínűleg ezért fordult hozzá Katalin is.

Katalin hercegnő Diana nővérével találkozgatForrás: AFP/Leon Neal

A nyilvánosság előtt ugyan nem mutatkoznak együtt, zárt ajtók mögött sok időt töltenek el egymás társaságában. A 2011-es királyi esküvőn is ott volt Lady Sarah, és évekkel ezelőtt Diana hercegnő halálának a 16. évfordulóját is együtt töltötték. A híresztelések szerint sokkal több időt tölt vele Katalin, mint hivatalos anyósával, Kamillával. A Buckingham-palota egyelőre nem szabályozza a találkozásaikat, tehát II. Erzsébet elnézi, hogy fenntartsák a kapcsolatukat, és remélhetőleg ez nem is fog változni.