Katalin hercegné annak idején, zöldfülűként nagyon sok ember segítségére szorult, hogy helyesen viselkedjen, és helyesen beszéljen. Utóbbiban segített neki Anthony Gordon Lennox, aki mindössze 48 évesen elhunyt.

A királyi családba bekerülni nem kevés stresszel és tanulással jár, persze szakemberek garmadája állt annak idején Katalin rendelkezésére, hogy mindent átadjanak neki, amit tudnia kell. Nemcsak a szabályrendszerről a viselkedésről és öltözködésről kellett tanulnia, hanem a beszédről is. Utóbbiban Anthony Gordon Lennox volt a segítségére, aki a már a királyi esküvőre is felkészítette a hercegnét.

Katalin hercegné gyászolja a tanárátForrás: Samir Hussein/WireImage/2017 Samir Hussein/Samir Hussein

1900 ember előtt kellett akkor beszélnie, de megtanította neki a helyes légzést is, ezek pedig a mai napig a hasznára válnak. A híres tanító, aki megannyi sztárnak, politikusnak és üzletembernek is segített már, 48 évesen távozott az élők sorából. A nem mindennapi beszédtanár egy rövid, de súlyos betegség után halt meg, és nagyon sokan gyászolják. Köztük persze Katalin hercegné és férje, Vilmos herceg is - írja a Daily Mail.