Hét év házasság és egy közös gyerek után döntött úgy Kovács Patrícia és férje, hogy külön utakon folytatják. Döntésüket közösségi oldalaikon tudatták, ám többet nem szerettek volna elárulni a körülményekről. Most azonban kivételt tett a színésznő.

A NőComment című előadás alatt mesélt válásának körülményeiről a csodaszép színésznő, ahol a Bors egyik munkatársa is jelen volt. Őszintén elmondta, miért döntöttek úgy, hogy a kritikus hét évet nem folytatják tovább. 

Kovács Patrícia megtörte a csendetFotó: Valami Hektor

"Most nyáron véget ért a házasságom, és kicsit gondolkodtam azon, hogy a feminizmustémában mondjak-e valamit...rám mindig az volt jellemző, hogy kapcsolatfüggő vagyok. A szerelmeim gyakorlatilag egymásnak adták a kilincset. Mindig volt mellettem egy férfi, és azt éreztem, hogy mindig valakinek vagyok a valakije. Valakinek a színésznője, a rendezőnek a színésze, a gyerekem anyja, a férjem felesége voltam, és eljött egy pont, amikor azt éreztem, hogy állj! Én akkor most csak saját magamért akarok élni. El akarok kezdeni úgy a semmibe egy életet, hogy nem mástól várom a segítséget vagy a biztonságot" - mesélte őszintén a színésznő.