Cara Delevingne modellt is molesztálta Harvey Weinstein producer

Forrás: Angela Weiss / AFP -
Cara Delevingne molesztálás metoo Harvey Weinstein
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több nő emeli fel a szavát Harvey Weinstein korábban nagy befolyással bíró filmproducer ellen: most Cara Delevingne modell és színésznő tálalt ki.

Egyre csak szaporodik azoknak a nőknek a száma, akik Harvey Weinsteint szexuális zaklatással, vagy nemi erőszakkal vádolják. Angelina Jolie és Gwyneth Paltrow is beszámolt molesztálásról, most pedig Cara Delevingne modellből lett színésznő osztotta meg történetét a nyilvánossággal egy Insatgram-posztban.

Carát is molesztálta a producer Forrás: Angela Weiss / AFP

Kikísért az ajtóhoz, és megpróbált szájon csókolni.

Brutális paródia a luxusfeleségekről: "Fölszedtem három dekát" (18+)http://www.life.hu/sztarok/20171012-brutalis-parodia-a-luxusfelesegekrol.htmlRadics Peti, az ismert magyar vlogger nem kímélte a Feleségek luxuskivitelben című műsor szereplőit. TV + SztárokOrigoX-Faktor 2017: Férfi létére műszempillákat épít Puskás Peti mentoráltja, Berta Dánielhttp://www.life.hu/sztarok/20171012-x-faktor-2017-ferfi-letere-muszempillakat-epit-puskas-peti-mentoraltja.htmlPuskás Peti mentoráltja, Berta Dániel igazi művésznek tartja önmagát. Különleges munkája is volt, mielőtt jelentkezett a tehetségkutatóba: fiú létére műszempillákat épített. Mint mondta, ez is olyan, mint a barkácsolás. A Life.hu-nak arról is mesélt, hogy mire számíthatnak tőle a nézők. TV + SztárokOrigoII. Erzsébet nem koszorúzik az emlékezés vasárnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20171012-ii-erzsebet-nem-koszoruzik-az-emlekezes-vasarnapjan.html65 éven át koszorúzott II. Erzsébet a Remembrance Sunday, vagyis az emlékezés vasárnapján, ám ezúttal csak az erkélyről fogja figyelni az eseményeket. Ennek a feladatnak az átadása egy folyamat kezdete. TV + Sztárok--X-Faktor 2017: Tóth Betti naponta több órát höröghttp://www.life.hu/sztarok/20171012-x-faktor-2017-o-toth-betti-naponta-tobb-orat-horog.htmlByeAlex mentoráltja, Tóth Betti kilóg az idei X-Faktor versenyzői közül: hörgésével vonja magára a figyelmet. A Life.hu-nak elmondta, szerinte mennyire tetszik majd az átlag nézőknek, illetve arról is mesélt, hogy mennyire gyakran kell a torkát köszörülnie a különleges képessége miatt.TV + Sztárok--X-Faktor 2017: Mézes Norbertnél elmaradt a mutáláshttp://www.life.hu/sztarok/20171012-x-faktor-2017-mezes-norbertnel-elmaradt-a-mutalas.htmlMézes Norbert Radics Gigi csapatát erősíti az idei X-Faktorban. Norbi többek közt arról mesélt, miért ennyire nőies a hangja, de azt is megtudhatjuk tőle, hogy szerinte mitől lesz több az előadása egy szokásos karaokenál.TV + SztárokOrigoMegvolt a békítő tárgyalás: ennyi tartásdíjat fizet Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20171012-sarka-kata-es-hajdu-peter-megjelentek-a-bekito-targyalason.htmlAnnyi elmaradt békítő tárgyalás után nemrég sikerült mindkettőjüknek megjelenni, és több dologról is megegyeztek, például a tartásdíj összegéről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.