Magyarázkodhat Ben Affleck. A színészről pár nappal azután kerültek elő az alábbi videók, hogy kirobbant a producer, Harvey Weinstein szexbotránya.

Weinstein, Hollywood egyik legbefolyásosabb producere, ő volt az, aki felfedezte Ben Afflecket is. A filmes évtizedeken keresztül zaklatott színésznőket, riportereket, akik közül egyre többen vállalják, hogy milyen szörnyűségeket művelt a férfi. Affleck is megszólalt az ügyben, és elítélte a producer viselkedését. Nem sokkal ezután azonban Rose McGowan színésznő (Weinstein egyik áldozata), álszentnek nevezte a színészt, mondván, pontosan tudta, hogy milyen ember Harvey, akivel sokszor dolgozott együtt. „Hiába tagadja, mindenről tudott" – mondta McGowan.

Ben Affleck és Harvey Weinstein a 2013-as Vanity Fair bulijánForrás: WireImage/2013 Kevin Mazur/VF13/Kevin Mazur/Vf13

Csak ezt követően került elő egy 2001-es MTV felvételen. A műsorban (az akkor népszerű TRL-ben), Ben Affleck volt a meghívott vendég és egyszerűen megfogdosta Hilarie Burton melleit. Burton a Twitteren azt írta, nem felejtette el, amit Affleck akkor csinált. A színész azonnal bocsánatot kért a Twitteren, de az újabb botrányra nem kellett sokat várni. 

Egy másik nővel, Anne Marie Losique kanadai riporterrel is ugyan ezt tette. Az esetről szintén készült videó. Anne Marie azonban azt mondta, mindez (szerinte) csak játék volt, nem érzi magát áldozatnak.

Az összes cikk a témában: