Hollywood mocskos szextitkai, Blake Lively is kitálalt

Forrás: Getty Images/2017 Andrew Toth/Andrew Toth -
metoo Harvey Weinstein Blake Lively zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Blake Lively színésznő is megszólalt azután, hogy kirobbant Harvey Weinstein producer, szexbotránya. A színésznő a Los Angeles Times lapnak adott interjúban arról beszélt, hogy ki zaklatta rendszeresen a forgatások alatt.

Lively, aki ma már két gyermekes anyuka és Ryan Reynolds felesége elmondta, hogy az egyik sminkes rendszeresen zaklatta őt munka közben. „Egyszerűen illetlen, kellemetlen dolgokat mondott és mindig ragaszkodott hozzá, hogy

Amikor egyszer elaludtam a lakókocsiban, amikor felébredtem ő ott volt és engem videózott." – mondta az interjúban a sikeres színésznő, aki nem hezitált néhány esetet követően azonnal szólt az adott produkció producerének.

Blake Lively Forrás: Getty Images/2017 Andrew Toth/Andrew Toth

– rántotta le a leplet Hollywood mocskos dolgairól Lively, akinek panaszával senki nem foglalkozott. A színésznő végül ügyvédhez fordult, amit már nem tudtak a filmesek figyelmen kívül hagyni és a nyomozást követően elküldték a sminkest. „Bár felmondtak neki, a producer még egy kedves levelet is írt a sminkesnek, hogy máshol munkát kapjon."- ecsetelte az interjúban Lively.

Az összes cikk a témában:

Tom Hanks ezt mondta a perverz Harvey Weinstein ügyérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171013-tom-hanks-is-megszolalt-a-perverz-harvey-winstein-ugyrol.htmlAz amerikai színész is megszólalt a szexuális zaklatásairól elhíresült Harvey Weinstein ügyében. A színész a The New York Timesnak adott interjút! TV + Sztárok--Újra szerelmes Király Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20171014-ujra-szerelmes-kiraly-viktor-enekes.htmlÁrulkodó képet tett közzé az Instagramon az énekes. TV + SztárokOrigoX-Faktor: visszatér Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20171014-toth-gabi-visszater-az-x-faktor-szinpadara.htmlAz X-Faktor 2016-os évad győztes mentora, extra produkcióval tér vissza a tehetségkutatóba.TV + Sztárok--Ez a fiú lehet Schobert Lara szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20171014-ez-a-fiu-lehet-schobert-lara-szerelme-instagram-foton-bujik-hozza.htmlSchobert Réka nemrégiben jelentette be, hogy lányuk, Lara Instagram-oldala már mindenki számára elérhető és mindenki bátran követheti. TV + SztárokOrigoTarantino 25 évig dolgozott a szexuális zaklatással vádolt producerrelhttp://www.life.hu/sztarok/20171013-tarantino-25-evig-dolgozott-weinsteinnel.htmlQuentin Tarantino is megszólalt Harvey Weinstein-ügyéről. Nem is tehetett mást a rendező, aki régóta dolgozik együtt a producerrel, ráadásul nemcsak munkatársak, de mondhatni barátok is. Vagy nem? TV + Sztárok--Iliász nyerte a Survivorthttp://www.life.hu/sztarok/20171013-iliasz-nyerte-a-survivort-az-rtl-en.htmlA líbiai származású, model elmondta, a csládját szeretné támogatni a főnyereményeként kapott 20 millió forintból. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.