Jane Fonda tudott Harvey Weinstein mocskos dolgairól

Jane Fonda metoo Harvey Weinstein zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jane Fonda arról beszélt, hogy tudott Harvey Weinstein szexuális zaklatásairól, de nem mert beszélni róla. Ő az egyike azoknak, akik megerősítették azokat a híreket, melyek szerint Hollywoodban sokan pontosan tudtak Harvey mocskos módszereiről, de inkább hallgattak.

A 79 éves színésznőnek egy éve mondta el Rosanna Arquette, hogy mi történt közte és Weinstein között. Arquette arról beszélt, hogy a kilencvenes években egy megbeszélésen találkozott a producerrel, mikor Weinstein felhívta a szobájába és arra kérte, masszírozza meg, miközben a nő kezét a pénisze felé húzta. A színésznő azonnal kiment a szobából.

Jane Fonda és Harvey Weinstein Forrás: Getty Images/2011 Getty Images/Francois Durand

Jane Fonda hiába tudott a sztoriról, egy most megjelent cikkben azt mondta, hogy úgy érezte, nem az ő dolga volt felszólalni az ügyben. "Nem én voltam az áldozat, nem az én ügyem volt. Ma már szégyellem, hogy nem szóltam" - mondta Fonda. Harvey Weinstein perverz életéről, alig egy hete jelent meg egy részletes cikk a The New York Times oldalán. Az elmúlt napokban, már húsznál is több nő jelentkezett, akiket zaklatott a híres producer.

Jane Fonda és Harvey Weinstein Forrás: Getty Images For amfAR/2011 Getty Images/Ian Gavan/Amfar11

Az összes cikk a témában:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.