közszeméremsértés maszturbálás önkielégítés metró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két fiatal nő előtt elégítette ki magát a New York-i férfi. Keresi a rendőrség.

A New York-i rendőrség körözést adott ki Robert Mannis 61 éves férfi ellen, mert közerkölcsbe ütköző magatartást tanúsított. Három alkalommal is önkielégítést végzett tömegközlekedési eszközökön, vagy azok állomásain.

Robert Mannis a metrón végzett önkielégítést Forrás: NYPD

Két fiatal nő tett bejelentést a rendőrségen, hogy látták maszturbálni Mannist. Egyszer a metro peronján nyúlt magához, másnap pedig a vonaton maszturbált, miközben az egyik nőt bámulta. Ő fényképet is tudott készíteni a perverz alakról - írta meg az nydailynews.com.

Brutális videó: megölte, majd eltüntette cellatársát a rab egy kanadai börtönbenhttp://www.life.hu/news/20171015-megolte-majd-eltuntette-cellatarsat-a-rab-egy-kanadai-bortonben-video.htmlEgy kanadai börtönben történt a gyilkosság, amiből az őrök semmit sem vettek észre. News--Sándor Erzsi színésznő is úgy érzi, megalázták: elárulta a férfi nevét ishttp://www.life.hu/news/20171015-sandor-erzsi-szinesznot-is-megalaztak-weinstein-botrany.htmlA Weinstein-botrány nyomán már itthon is előállt Sárosdi Lilla színésznő, és elmesélte, hogy 20 évvel ezelőtt őt is zaklatták. A Facebookon tette közzé a történetét. Kicsivel később Sándor Erzsi színésznő is így tett. News--Meztelenül üldözte a nő a pasiját a nyílt utcán: videóhttp://www.life.hu/news/20171015-meztelenul-uldozte-a-no-a-pasijat-a-nyilt-utcan.htmlAutósok rögzítették azt a kínos jelenetet, amin a napokban az internet népe röhög. A jármű utasa arra lett figyelmes, hogy egy meztelen nő rohan a járdán, és felindultan üvöltözik valaki után.NewsOrigoKonténertűzben meghalt egy ember Budapestenhttp://www.life.hu/news/20171015-kontenertuzben-meghalt-egy-ember-budapesten-1.htmlTeljesen kiégett egy tíz négyzetméteres, lakóépületnek használt, fémből készült konténer. News--Fának csapódott egy autó a 41-es főúton, ketten szörnyethaltakhttp://www.life.hu/news/20171014-fanak-csapodott-egy-auto-a-41-es-fouton-ketten-szornyethaltak-szombaton.htmlKettészakadt az autó, amelyik fának ütközött szombat délután. Ketten haltak meg a balesetben. News--Többen meghaltak egy közúti balesetben Szlovákiábanhttp://www.life.hu/news/20171014-tobben-meghaltak-egy-kozuti-balesetben-szlovakiaban-szombaton-reggel.htmlHat ember meghalt egy közúti balesetben Szlovákiában, Privigye közelében szombat reggel, egy sérült életéért még küzdenek az orvosok.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.