A Szex és New York színésznői már nem lesznek barátnők: végleg összevesztek

Forrás: Northfoto -
vita Sarah Jessica Parker Szex és New York Kim Cattrall Cynthia Nixon Kristin Davis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók nagyon várták, hogy a Szex és New York ikonikus sorozatának filmváltozata folytatódjon. Két rész készült el, de harmadik nem lesz, méghozzá Kim Cattrall miatt. Ez pedig a szereplők között nagy feszültséget keltett.

Sok évadnyi sorozat és két film: ez a Szex és New York mérlege, és nem is lesz már ennél több. Hiába szerették volna ugyanis a rajongók és a film egyes szereplői, hogy elkészüljön egy harmadik film is, nem fog rá sor kerülni. Hiába volt megírva a forgatókönyv, és hiába várták a rajongók, nem lesz harmadik film. A pletykák szerint pedig ez Kim Cattrall hibája. Állítólag a színésznő teljesíthetetlen követelésekkel állt elő. A stúdiót arra próbálta rávenni, csinálják meg az ő filmjét is, akkor belemegy a 3. részbe. Erre azonban nem voltak hajlandóak.

Biztos, hogy nem lesz 3. rész Forrás: Northfoto
Kvíz - Mennyit tudsz Ördög Nóráról?http://www.life.hu/sztarok/20170723-mennyit-tudsz-ordog-norarol.htmlMennyire ismered Ördög Nórát? Tudod, hogy mikor igazolt a TV2-höz? És minden műsorára emlékszel még? Kvízünkben letesztelheted a tudásodat! TV + Sztárok--Elhunyt Berta Claudia, a C'est La Vie énekesnője http://www.life.hu/sztarok/20171016-elhunyt-a-cest-la-vie-egyuttes-enekese-berta-claudia.htmlTragikus hirtelenséggel hunyt el a '90-es évek lánybandájának énekese, Berta Claudia. TV + Sztárok--Hírességek, akik furcsa deformitással születtek: négy mellbimbó és plusz farok!http://www.life.hu/sztarok/20171016-hiressegek-akik-furcsa-deformitassal-szulettek-harry-styles-kesha-andy-garcia.htmlA hírességek sem tökéletesek, erre nincs is jobb példa az alábbi listánál! Sokan születtek ugyanis valamilyen aprócska, esetleg bizarr rendellenességgel, amit hiába is akartak volna titkolni. Van, aki négy mellbimbó büszke tulajdonosa lehetett, de olyan is, aki egy felesleges farokkal látta meg a napvilágot. A közös mindegyikükben az, hogy bátran beszélnek erről, hiszen ezen nincs is mit szégyellni! TV + Sztárok--Ez lesz Szabó Zsófi kisbabájának első játéka: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171016-megmutatta-kisfia-elso-jatekat-szabo-zsofi.htmlEz lesz az első játék, amit a kisfiú kezébe adnak majd Zsoltival. TV + SztárokOrigoA Konyhafőnök VIP már az első adásban kikészítette a sztárokat http://www.life.hu/sztarok/20171016-kemeny-probatetellel-kezdodik-a-konyhafonok-vip.htmlSenki nem volt felkészülve arra a nehezítésre, amivel a Konyhafőnök VIP-ben kellett szembenézniük a sztároknak. TV + SztárokOrigoEurópa bajnok lett Sáfrány Emesehttp://www.life.hu/sztarok/20171016-bajnoksagot-nyert-safrany-emese.htmlSáfrány Emese fantasztikusan teljesített a Légtorna Európa Bajnokságon, büszkék vagyunk rá. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.