Hadas Kriszta többnyire a kamerák mögött tevékenykedik, de olykor ő is reflektorfénybe kerül. A tévés szerelmének haláláról beszélt és arról, ki segített neki a nehéz időszakban.

Hadas Kriszta nem szokott sűrűn mesélni életéről, annak ellenére, hogy ismert személy. Rengeteg műsort vezetett, de mostanában inkább a kamerák mögött tevékenykedik. Eddig mindig ő volt az, aki kérdezetett, de most fordult a kocka, és ő vallott élete legnagyobb tragédiájáról, és arról, ki segített neki a bajban. 

Hadas Kriszta élete egyik legnagyobb tragédiájáról vallottFotó: Szabó Gábor - Origo

„Svábyt imádom, szeretem. Ő egyébként az a faszi, aki ha bajban voltam az életemben, akkor mindig segített. Nekem volt egy nagy szerelmem, amikor már egyedül neveltem egy ideje Sárit, akkor jött az életembe. Ő rákos volt, és meghalt. Ottmaradtam tényleg teljesen összeomolva, Sváby pedig azt mondta: »Figyelj, Hadikám. Gyere el velünk nyaralni.« És a hóna alá csapott a feleségével, a gyerekeivel együtt, és mint a koloncot elvittek minket Jordániába nyaralni egy társasággal együtt" - árulta el Kriszta Garami Gábornak. Sváby András tehát nagyon jó barátja, de azért voltak komoly vitáik is, amíg együtt dolgoztak. „Sváby Andrással volt, hogy kergettük egymást. Én beolvastam neki, ő mondtam, hogy akkor takarodjak ki a szobából, én meg rávágtam az ajtót, elrohantam, ő meg jött utánam" - mondta a tévés.