Hatalmas köd várható

Forrás: MTI/Honéczy Barnabás -
időjárás köd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borús, esős időre kell készülni.

Szerdán is a keddihez hasonló időre van kilátás, de több lesz a felhő az égen. Nyugaton, északnyugaton erősen fog fújni a szél. A legmelegebb órákban 21-26 fok között alakul a hőmérséklet, a tartósabban párás, ködös tájakon 18-20 fok várható.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú figyelmeztetést adott ki a tartós, sűrű köd miatt Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád megyére.

Forrás: MTI/Honéczy Barnabás

Halálos baleset az M1-esen, egy sávon halad a forgalomhttp://www.life.hu/news/20171018-halalos-baleset-az-m1-esen-egy-savon-halad-a-forgalom.htmlEgy kamion és egy személyautó összeütközött az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Tata térségében, egy ember meghalt, egy pedig megsérült - közölte honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság News--Jövő hétvégén jön a hűvös, esős időhttp://www.life.hu/news/20171015-jovo-hetvegen-jon-a-huvos-esos-ido.htmlAnnyira szép idő van napok, sőt, szinte hetek óta, hogy hajlamosak vagyunk azt hinni, még egy darabig kitart a vénasszonyok nyara. Pedig, sajnos, nem.. NewsOrigoHuszonhárom év után kiengedtek egy tévesen elítélt férfit a börtönbőlhttp://www.life.hu/news/20171014-huszonharom-ev-utan-kiengedtek-egy-tevesen-elitelt-ferfit-a-bortonbol-az-usa-ban.htmlSzabadlábra helyeztek az Egyesült Államokban egy férfit, aki huszonhárom évig volt börtönben az ellene hozott téves ítélet miatt - közölte pénteken az amerikai média.News--Kellemes meleg várható a hétvégérehttp://www.life.hu/news/20171013-kellemes-meleg-varhato-a-hetvegere-idojaras.html--Halálos baleset történt Izsófalvánhttp://www.life.hu/news/20171014-halalos-baleset-tortent-izsofalvan-szombat-hajnalban.htmlHalálos közlekedési baleset történt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Izsófalván szombat hajnalban. News--Tizenegy sérült Londonban, a rendőrség szerint közlekedési baleset történthttp://www.life.hu/news/20171007-tizenegy-serult-londonban-a-rendorseg-szerint-kozlekedesi-baleset-tortent.htmlTizenegy ember megsérült szombaton a londoni Természettudományi Múzeum előtt, ahol a járdára hajtott egy autó. A Scotland Yard szombat este bejelentette, hogy nem terrorcselekmény, hanem közlekedési baleset történt.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.