Az X-Faktoros Bereznay Dániel öccsét már öt hete keresi a rendőrség, a korábban megjelent hírek ellenére - miszerint megtalálták a kisfiút -, még mindig fent van a fotója a keresett személyek között.

Szeptember 10-e óta keresik az X-Faktoros Bereznay Dániel testvérét, és annak ellenére, hogy néhány napja arról szóltak a hírek, megtalálták a kisfiút, a rendőrség hivatalos oldalán még mindig fent van Barnabás fényképe - hívja fel a figyelmet a Bors. A gyermeket édesapja vitte el láthatásra, azóta mindkettőjüknek nyoma veszett.

Nem találták meg az X-Faktoros Bereznay Dániel testvérétForrás: Police.hu

A hároméves kisfiú vékony testalkatú, haja szőke, szeme pedig kékeszöld. Az édesanya sejtése szerint valószínűleg már levághatták a gyermek haját, hogy másként nézzen ki. Az anya kétségbeesetten kért segítséget Facebook-oldalán, az egész családot megviselik a történetek. Bátyja, az X-Faktor versenyzője nagyon reméli, hogy mihamarabb láthatja újra testvérét. "Amióta a féltestvéremmel eltűnt apukám, azóta nem találkoztam vele, de nagyon sajnálom a történteket, és remélem, hamar megoldódik ez a családi probléma" - mondta Dániel. Az anya a Facebook-poszton kívül mást nem kívánt mondani az ügyről, azóta azonban az apa is nyilvánosságra hozta álláspontját. "Sajnálatosan az általa az irányomba indított iszonyatos válóper mára már mániákusan alakítja tetteit. A valóságban gyermekét eszközként használva lépett fel ellenségként velem szemben. Tavasszal például hat és fél hétre elzárta tőlem Barnit. Mind a bíróságnak, mind a rendőrségnek már korábban írásban is lenyilatkoztam, hogy kisfiunk velem van, jól van és az eltűnési listán is jogtalan módon szerepel. Most a fiam közszereplését látva próbál reflektorfénybe kerülni, és ezzel engem és családomat lejáratni, bántani" - írta ki az apa. A BRFK nyomozást indított kiskorú veszélyeztetése vétség gyanúja miatt, az eljárás feladata tisztázni: a bűncselekmény tényállási elemei megvalósultak-e.