Sárosdi Lilla a nyomás hatására megnevezte azt a főrendezőt, aki pályája elején molesztálta őt. A színésznő Marton Lászlót vádolja, aki reagált is Lilla állításaira.

Sárosdi Lilla színésznő a Harvey Weinstein-botrány után állt elő a saját történetével. Facebook-oldalán osztotta meg, hogy pályája elején egy köztiszteletben álló főrendező orális szexre próbálta rávenni. A színésznő sokáig nem akarta megnevezni azt, aki ezt tette vele, de végül engedett a nyomásnak.

Marton László reagáltForrás: MTI/Czimbal Gyula

Szintén a Facebookon közétett videóben nevezte meg a rendezőt: Marton Lászlót, a Vígszínház főrendezőjét vádolja, aki reagált. Az MTI-nek eljuttatott közleményében röviden, de cáfolja mindazt, amit Sárosdi Lilla állít. Sárosdi Lilla állítása minden valóságalapot nélkülöz. Rágalom! Ezért kénytelen vagyok a megfelelő lépések megtételére" - írta Marton László. 

De kicsoda is Marton László? Ő a Vígszínház főrendezője
Sárosdi Lilla színésznő engedett a nyomásnak, és elárulta zaklatója nevét: Marton Lászlót, a Vígszínház főrendezőjét vádolja azzal, hogy annak idején molesztálta őt. De ki is Marton László? Íme, az életútja. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!