Az X-Faktor fiatal versenyzője már évekkel ezelőtt elveszítette az édesanyját. Most pedig őszintén mesélt a megrázó emlékekről.

Tóth Bettina az idei X-Faktor egyik tehetséges versenyzője, akit ByeAlex mentorál. A fiatal előadó most egy szomorú tragédiáról mesélt, melynek következtében elveszítette az édesanyját. 

"Édesanyám nyolcadikos koromban hunyt el, ezért ő csak azt tudta rólam, hogy jól énekelek, a rappelési tudásomról sajnos már csak fentről értesülhetett" - kezdte a fiatal lány, aki még sosem látta az anyját egészégesnek, hiszen kicsi kora óta betegséggel küzdött. 

"Amióta az eszemet tudtam, anyu rákkal küzdött. Emlékszem, szinte mindig orvoshoz járt vagy kórházban kezelték, szinte már hozzátartott a mindennapjainkhoz, hogy anyu beteg. A szenvedése mellrákkal kezdődött, ami áttétes lett. A sok kemoterápia és szenvedés után 12 éves voltam, amikor elvesztettük őt" - folytatta Bettina, akinek a zenélés, a rappelés már gyermekkorában is sokat segített. Most pedig itt az alkalom, hogy mindenkinek megmutassa mit tud. 

"Nem abban nőttem fel, hogy a rap műfaja az menő lenne, hiszen édesapám zongorázik, emiatt inkább a klasszikus zenei vonalat ismertem meg kiskoromban. - írta meg a Blikk