Eső, viharos szél, lehűlés. A hétfői napon biztosan csak az teszi ki a lábát az utcára, akinek muszáj. De azért ne keseredjetek el, az előrejelzés szerint lesz még jó, legalábbis jobb idő. 

Kedden felszakadozik, csökken a felhőzet - legtovább keleten marad felhős az ég. Eleinte a Tiszántúlon, illetve a Duna-Tisza-közén még eshet az eső, majd délutánra ott is megszűnik a csapadék. Az erős északi szelet több helyen viharos lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 14 fok között alakul.

Szerdán a gyakran változó felhőzet mellett néhány órás napsütésre is van kilátás. Csapadék nem valószínű. Az északi szelet több helyen kísérik erős lökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +7 fok között alakul, néhol talajmenti fagy is várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 12 fok között valószínű.

Forrás: Cultura Creative/stefanie aumiller/Matelly

Csütörtökre közepesen felhős idő várható, emellett néhány órára a nap is kisüt. Csapadék nem valószínű. Az északi szél helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +6 fok között valószínű, néhol talajmenti fagy is várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 12 fok között alakul.

Péntekre változóan felhős idő várható több-kevesebb napsütéssel. Csapadék nem valószínű. A nyugati, északnyugati szél olykor megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +5 fok között valószínű, néhol talajmenti fagy is várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 13 fok között valószínű.