Stohl András a Class FM műsorában fejtette ki véleményét a Marton-ügyről, hiszen ő dolgozott is vele hosszú évekig. Szerinte a főrendező talpig úriember, persze ettől még megtehtette azt, amit. Emellett Stohl kifejtette, hogy őt is feljelenthetnék sokan zaklatásért. Kijelentéseit most egy újabb nyilatkozat követte, hogy tisztázza a helyzetet. 

Stohl András és Pataki Zita a pénteki Morning Show-ban fejtették ki a véleményüket Marton László molesztálási botrányáról. A színész hosszú évekig dolgozott  a főrendezővel, ezért gondolta úgy műsorvezető-társa, hogy kompetens lesz a témában. Stohl ki is fejtette véleményét, Marton László szerinte egy igazi úriember.

Stohl András magyarázkodni kényszerültFotó: Polyák Attila - Origo

Ez persze még nem jelenti azt, hogy nem úgy történtek a dolgok, ahogy. Stohl hozzátette, őt is rengetegen feljelenthetnék szexuális zaklatásért, hiszen Pataki Zitának is megsimogatja időnként a vállát és a fenekét is megfogta már. Stohl később pedig azt fejtette ki, hogy a főnökök mindenhol magukévá teszik a beosztottakat. Ezek miatt a mondatok miatt kényszerült magyarázkodásra Pataki Zita és Stohl is. Az erőszak minden formáját elutasítjuk, többször is elmondtuk, azóta is, ráadásul előtte is, mikor még nevet sem tudtunk. Empátiával és megértéssel közeledek minden ilyen nő felé és arra biztatom őket, hogy forduljanak segítségért, és ne hurcolják ezt a fajta terhet. Nekik is szörnyű meg egyébként nagyon rossz a társadalmi megjelenése ennek az egésznek" - mondta Pataki Zita. "Én is, Stohl András és az egész Morning Show stábja - mindenki, szerkesztőstül, mérnököstül, technikustól, PR-ostul - messzemenően elítéli a nőkkel szembeni erőszakot, bántalmazást. És ez a legtermészetesebb dolog" - idézi Stohl András szavait a Blikk