Stohl András is megszólalt a Marton László ügyben

Forrás: Origo -
Marton László Stohl András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András, aki személyesen is ismeri a szexuális zaklatással vádolt Marton Lászlót, szintén elmondta véleményét a Class Fm reggeli adásában.

Kemény mondatok hangzottak el, miközben Stohl András a rádió reggeli adásában a Marton László féle ügyről beszélt.

Ő személyesen is ismeri Martont, hiszen együtt dolgoznak évek óta. Szerinte a rendező egy igazi úriember, ami persze nem zárja ki azt, hogy elkövette, amivel vádolják. Azt viszont nem érti, miért most kellett előrukkolni a történetekkel, miért nem akkor emelték fel a hangjukat a szóban forgó hölgyek.

Stohl András is megszólalt a Marton ügyben Forrás: Origo

Stohl szerint őt is sokan feljelenthetnék ezek alapján szexuális zaklatás miatt, hiszen számos kolléganőjét simogatta már meg, volt akinek a fenekét is megfogta.

"Engem tudod hányan jelenthetnének fel szexuális zaklatásért? Hát neked állandóan megsimogatom a válladat, a hátadat, vagy a fenekedet is megfogtam már. Azt hiszed egy Tescóban vagy egy hivatalban a főnök csapatépítőn nem dugja halálra a beosztottjait?" - írta meg a Blikk a Class Fm reggeli műsora alapján.

Oroszlán Szonja: "Én nem tudom kiírni a falamra, hogy metoo"

Oroszlán Szonja hosszú Facebook-posztban mondta el véleményét az egy-két hete kitört molesztálási botrányról. Ő nem érintett, soha senki nem bántotta, de szerinte a nők igenis tehetnek róla, ha egy férfi félreérti őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.