Fábián Anita, a Jóban Rosszban színésznője szerint ez a megoldás a zaklatók ellen

Forrás: TV2 -
Jóban Rosszban Fábián Anita zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fábián Anita meredek javaslatokat tett a zaklatások elkerülésésre, egy azóta eltávolított videóban. Szerinte az ivartalanítás a megoldás.

Fábián Anita, a Jóban Rosszban színésznője egy videóban üzent a Marton-ügy tetőzése után a zaklatott nőknek, és azoknak a férfiaknak is, akik zaklattak. Ugyan azóta eltávolította a felvételt, de a Blikk korábban már kiírta annak tartalmát. A színésznő arról beszélt, hogy nemrég öngyilkos lett egy ismerőse, és ez sajnos nem egyedi eset a világban, majd arra céloz, hogy vele is kemény dolgok történtek, de ő erős tudott maradni.

Fábián Anita érdekes kijelentéseket tett a molesztálásokkal kapcsolatban Forrás: TV2
Marton László bocsánatot kért azoktól, akik úgy érzik, megsértette őkethttp://www.life.hu/sztarok/20171026-marton-laszlo-bocsanatot-kert.htmlMarton László, a Vígszínház főrendezője az ellene felhozott zaklatási vádakra közleményben reagált. A rendező ezúttal bocsánatot kért mindenkitől, aki úgy érzi, hogy megsértette őt. TV + Sztárok--Csobot Adél: "Főállású anya vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20171026-csobot-adel-foallasu-anya.htmlIstenes Bence műsorvezetőtársa az idei Comet gálán Csobot Adél lesz. A mindig vidám énekesnő elárulta, mivel tölti manapság az idejét, és arról is beszélt, hogy szerinte hogyan tud majd együttműködni a színpadon gyermeke apjával.TV + Sztárok--Reagált a Vígszínház ügyvédje arra a vádra, hogy Eszenyi Enikő tudott Marton ügyeirőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171026-eszenyi-enikot-vadoljak-tudott-marton-ugyeirol-a-vigszinhaz-ugyvedje-reagalt.htmlEszenyi Enikő levelet küldött a Vígszínház bérleteseinek a Maton Lászlót ért vádakról kialakult álláspontjáról. Leszögezte, hogy ő nem értesült igazgatóként soha ilyesmiről, ám Fáy Miklós szerint igenis tudott az esetekről Eszenyi Enikő. Erre a vádra a Vígszínház jogi képviselője reagált. TV + Sztárok--Harvey Weinstein megerőszakolta Natassia Malthe színésznőthttp://www.life.hu/sztarok/20171026-harvey-weinstein-megeroszakolta-natassia-malthet.htmlHarvey Winstein sok nőt zaklatott, és többen konkrét nemi erőszakkal is vádolják. Most egy újabb színésznő állítja, hogy megerőszakolta őt Harvey Weinstein a BAFTA után. Natassia Malthe hotelszobájába betört a rendező. TV + Sztárok--Sárosdi Lillát egy véletlen találkozás sarkallta vallomásra: úgy érezte, belehal, ha nem mondja elhttp://www.life.hu/sztarok/20171026-ezart-vallott-sarosdi-lilla-ugy-erezte-belehal-ha-nem-mondja-el.htmlSársodi Lilla írta meg először történetét, támadóját először nem nevezte meg, majd mégis nyilvánosságra hozta az illető kilétét. Összesen nyolcan vallottak már Marton László ellen, az első lépést megtevő színésznő pedig elárulta, miért is mondta el ő a történetét. TV + SztárokOrigoVerebes István elárulta, barátja lányát zaklatta egy másik vígszínházi rendezőhttp://www.life.hu/sztarok/20171026-verebes-istvan-baratjat-zaklatta-egy-masik-vigszinhazi-rendezo.htmlVerebes István másodjára beszél nyilvános a kirobbant zaklatási ügyről Rónai Egonnak, ezúttal arról, hogy együtt érez mindenkivel, akinek van ilyen története. Ezen felül egy döbbenetes dolgot árult el: barátja lányát egy másik rendező zaklatta ugyanabban a színházban.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.