Fábián Anita meredek javaslatokat tett a zaklatások elkerülésésre, egy azóta eltávolított videóban. Szerinte az ivartalanítás a megoldás.

Fábián Anita, a Jóban Rosszban színésznője egy videóban üzent a Marton-ügy tetőzése után a zaklatott nőknek, és azoknak a férfiaknak is, akik zaklattak. Ugyan azóta eltávolította a felvételt, de a Blikk korábban már kiírta annak tartalmát. A színésznő arról beszélt, hogy nemrég öngyilkos lett egy ismerőse, és ez sajnos nem egyedi eset a világban, majd arra céloz, hogy vele is kemény dolgok történtek, de ő erős tudott maradni.

Fábián Anita érdekes kijelentéseket tett a molesztálásokkal kapcsolatbanForrás: TV2

Ezután pedig a férfiakhoz szólt: szerinte ők zaklatási ügyekben ne nyilatkozzanak. Srácok ne nyilatkozgassatok ez ügyben, hanem k***oljatok és figyeljetek!" – mondta a színésznő, majd a kecskéje példáját felhasználva elmondta, szerinte mit kellene tenni a zaklatókkal. „Volt a lába között az a két hatalmas félkilós here, ami aztán belobbant, beindult az ivarérettség, egyik napról a másikra elvesztettük, ahogy leszállt az agyára az áthatolhatatlan hormonköd, egy büdös, bunkó, paraszt pasi lett belőle, rajtam keresztülszaladva futott a lányokhoz, letarolta őket, figyelmen kívül hagyva, mit akarnak a lányok. Felvette ezt a buta arcát, mintha nem is az én kecském lenne... Nahát, elérkezett az ivartalanítás napja, két hét telt el azóta, szinte egyik óráról a másikra mennek ki a hormonok a Kókuszból, aki újra az a kedves kecske lett, aki volt" - mondta Anita, majd megismételte álláspontját. Egyértelműen az ivartalanítás a megoldás ez az én burkolt véleményem. Az ivartalanítás a megoldás, ami a bakokat illeti. Sziasztok csajok, keressetek, ha gond van" - hangsúlyozta a színésznő.