Marton László bocsánatot kért azoktól, akik úgy érzik, megsértette őket

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Marton László bocsánat metoo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marton László, a Vígszínház főrendezője az ellene felhozott zaklatási vádakra közleményben reagált. A rendező ezúttal bocsánatot kért mindenkitől, aki úgy érzi, hogy megsértette őt. 

Marton Lászlót már nyolc nő vádolja azzal, hogy molesztálta, vagy zaklatta őket. Sárosdi Lilla volt az első, aki közzétette történetét először a zaklatója megnevezése nélkül, de végül azt is elárulta, kit vádol a tett elkövetésével. Kiderült, hogy Marton László az, aki rögtön egy rövid közleményben tagadta a vádakat. Most, hogy újabb áldozatok kerültek elő a főrendező ismét közleményt adott ki, melyben bocsánatot kér mindenkitől és leszögezi, nem akart soha senkit sem megalázni.

Marton László bocsánatot kért Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

"Az elmúlt napokban napvilágot látott, személyemet érintő hírek mindent összetörtek körülöttem. Nem kímélték sem a családomat, sem a munkámat, sem önnön magamat. Igyekeztem egész életemben teremteni, alkotni és átadni. Mindez most megsemmisült, olyan - nagyrészt névtelen - közlések alapján melyekben egyoldalú értékelések is találhatók.

Soha nem akartam egy másik embert megalázni.


Most megértettem, hogy vannak, akik azt gondolják, úgy érzik, hogy oly módon közeledtem hozzájuk és olyat cselekedtem, amivel megsértettem őket.


Bocsánatkérésem mellett, továbbra is a Vígszínház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem rendelkezésére állok, hogy hallgassák meg vezetői, rendezői és tanári működésemmel kapcsolatban a társulat tagjait, a színház dolgozóit, valamennyi volt és jelenlegi tanítványomat"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.