Stohl András a Class FM-ben fogalmazta meg véleményét a Marton László körül kialakult botrányról, szavai nagy felháborodást keltettek. A TV2 is reagált Stohl szavaira.

Stohl András véleménye nagy felháborodást keltett, a Marton László körül kialakult molesztálási botránnyal kapcsolatban szólalt meg a Class FM-ben a műsorvezető. Marton Lászlót igazi úriembernek írta le, hozzátéve, hogy ez nem jelenti azt, nem történtek meg azok, amiket az áldozatok állítanak. Azt is elmondta, hogy őt is feljelenthetnék szexuális zaklatásért, hiszen Pataki Zitának már a fenekét is megfogta. Később ismét megszólalt és leszögezte, hogy elítélik az erőszakot. A Blikk megkereste a TV2-t Stohl András kijelentésével kapcsolatba, akik megfogalmazták saját álláspontjukat. 

Stohl András kijelentésére reagált a TV2Fotó: Polyák Attila - Origo

"Stohl András a magánvéleményét fogalmazta meg a rádióban, amivel nem értünk egyet. A történtek kivizsgálása ugyanakkor nem a TV2 feladata, mivel az ominózus beszélgetés nem a cégcsoporthoz tartozó médiumban zajlott. A TV2 Csoport elítéli az erőszak, a megaláztatás minden formáját és együtt érez azokkal, akik bármilyen módon elszenvedőként érintettek" – közölte a TV2 sajtóosztálya.