Stohl András ismét megszólalt a molesztálásokról a botrányos kijelentései után

Fotó: Polyák Attila/Origo -
Marton László Stohl András molesztálás metoo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András a Class FM műsorában fejtette ki véleményét a Marton-ügyről, hiszen ő dolgozott is vele hosszú évekig. Szerinte a főrendező talpig úriember, persze ettől még megtehtette azt, amit. Emellett Stohl kifejtette, hogy őt is feljelenthetnék sokan zaklatásért. Kijelentéseit most egy újabb nyilatkozat követte, hogy tisztázza a helyzetet. 

Stohl András és Pataki Zita a pénteki Morning Show-ban fejtették ki a véleményüket Marton László molesztálási botrányáról. A színész hosszú évekig dolgozott a főrendezővel, ezért gondolta úgy műsorvezető-társa, hogy kompetens lesz a témában. Stohl ki is fejtette véleményét, Marton László szerinte egy igazi úriember.

Stohl András magyarázkodni kényszerült Fotó: Polyák Attila - Origo

Ez persze még nem jelenti azt, hogy nem úgy történtek a dolgok, ahogy. Stohl hozzátette, őt is rengetegen feljelenthetnék szexuális zaklatásért, hiszen Pataki Zitának is megsimogatja időnként a vállát és a fenekét is megfogta már. Stohl később pedig azt fejtette ki, hogy a főnökök mindenhol magukévá teszik a beosztottakat. Ezek miatt a mondatok miatt kényszerült magyarázkodásra Pataki Zita és Stohl is.

Az erőszak minden formáját elutasítjuk,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.