Tibi atya felháborodott Fábián Anita véleményén, miszerint a kiherélés a megoldás

Fotó: Humbák Művek Kft., Sárosi Zoltán -
Tibi atya metoo Fábián Anita ivartalanítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fábián Anita is megszólalt a szexuális zaklatások kapcsán. Bár véleménye már nem található meg az üzenőfalán, Tibi atya nem hagyta szó nélkül a megszólalást. 

Fábián Anita színésznő egy videóban mondta el véleményét a szexuális zaklatásokkal kapcsolatban, melyet azóta eltávolított az oldaláról. A felvételben a kecskéje példáján át fogalmazta meg gondolatait: szerinte az ivartalanítás a megoldás a zaklatásos problémák megelőzésére. Tibi atya nem tudta szó nélkül hagyni a színésznő véleményét, saját oldalán reagált.

Tibi atya felháborodott Fábián Anita facebook posztján Fotó: Humbák Művek Kft., Sárosi Zoltán

"

Fábián Anita ma kiherélné az összes férfit már gyerekkorában,

Semmivel. Mindkét esetben diszkriminatív és elfogadhatatlan módon határozunk meg egy csoportot annak biológiai tulajdonságai alapján. Mindkét esetben vélelmezzük, hogy egy adott bűncselekményt csak ez a csoport követhet el, és ami a legszörnyűbb, itt már a gondolkodásunk alapkövét képezi egy olyan förtelmesen megbélyegző feltevés is, miszerint kétféle ember létezik ebben a csoportban: az egyik már elkövette a bűnt, a másik pedig majd el fogja" - írta többek között Tibi Atya.

Hiányolják a tévénézők Németh Lajost http://www.life.hu/sztarok/20171027-a-tevenezok-hianyoljak-nemeth-lajost.htmlNémeth Lajos meglepődött azon, hogy a munkája ilyen sokat számított az embereknek. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoA TV2 reagált Stohl András zaklatással kapcsolatos kijelentéseirehttp://www.life.hu/sztarok/20171027-a-tv2-reagalt-stohl-andras-zaklatassal-kapcsolatos-kijelentesere.htmlStohl András a Class FM-ben fogalmazta meg véleményét a Marton László körül kialakult botrányról, szavai nagy felháborodást keltettek. A TV2 is reagált Stohl szavaira. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoEz Enyedi Ildikó rendező véleménye a zaklatási botrányról: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171027-ez-enyedi-ildiko-rendezo-velemenye-a-zaklatasi-botranyrol.htmlEnyedi Ildikó Balázs Béla-díjas rendező a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak beszélt a zaklatási botrányról. Elmondta, szerinte mit kellene tennie a rendezőknek, és mit lát a színházak megnyilvánulásaiban vagy épp hallgatásukban. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoAndy Vajna nyilatkozott a Harvey Weinstein-botránnyal kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171027-andy-vajna-nyilatkozott-a-harvey-weinstei-botrannyal-kapcsolatban.htmlAndy Vajna a kezdetektől fogva nyomon követte a Harvey Weinstein körül kibontakozó szexbotrányt, és most el is mondta, mit gondol a zaklatásokról és zaklatóról. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoMarton László bocsánatot kért azoktól, akik úgy érzik, megsértette őkethttp://www.life.hu/sztarok/20171026-marton-laszlo-bocsanatot-kert.htmlMarton László, a Vígszínház főrendezője az ellene felhozott zaklatási vádakra közleményben reagált. A rendező ezúttal bocsánatot kért mindenkitől, aki úgy érzi, hogy megsértette őt. TV + Sztárok--Reagált a Vígszínház ügyvédje arra a vádra, hogy Eszenyi Enikő tudott Marton ügyeirőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171026-eszenyi-enikot-vadoljak-tudott-marton-ugyeirol-a-vigszinhaz-ugyvedje-reagalt.htmlEszenyi Enikő levelet küldött a Vígszínház bérleteseinek a Maton Lászlót ért vádakról kialakult álláspontjáról. Leszögezte, hogy ő nem értesült igazgatóként soha ilyesmiről, ám Fáy Miklós szerint igenis tudott az esetekről Eszenyi Enikő. Erre a vádra a Vígszínház jogi képviselője reagált. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.