Fábián Anita is megszólalt a szexuális zaklatások kapcsán. Bár véleménye már nem található meg az üzenőfalán, Tibi atya nem hagyta szó nélkül a megszólalást. 

Fábián Anita színésznő egy videóban mondta el véleményét a szexuális zaklatásokkal kapcsolatban, melyet azóta eltávolított az oldaláról. A felvételben a kecskéje példáján át fogalmazta meg gondolatait: szerinte az ivartalanítás a megoldás a zaklatásos problémák megelőzésére. Tibi atya nem tudta szó nélkül hagyni a színésznő véleményét, saját oldalán reagált. 

Tibi atya felháborodott Fábián Anita facebook posztjánFotó: Humbák Művek Kft., Sárosi Zoltán

"Fábián Anita sötétségéből előviláglott annak az emésztőgödörnek a mélysége, amit a feminizmus harmadik hulláma vájt a világba. (...) Fábián Anita ma kiherélné az összes férfit már gyerekkorában, mert egy százalékban talán ki sem fejezhető kisebbségük szexuális zaklató. Ez ugyan mivel különb, mintha azt mondanám, le kell vágni az összes cigánygyermek kezét, mert egy cigányt lopáson kaptunk?

Semmivel. Mindkét esetben diszkriminatív és elfogadhatatlan módon határozunk meg egy csoportot annak biológiai tulajdonságai alapján. Mindkét esetben vélelmezzük, hogy egy adott bűncselekményt csak ez a csoport követhet el, és ami a legszörnyűbb, itt már a gondolkodásunk alapkövét képezi egy olyan förtelmesen megbélyegző feltevés is, miszerint kétféle ember létezik ebben a csoportban: az egyik már elkövette a bűnt, a másik pedig majd el fogja" - írta többek között Tibi Atya.