A Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vivien minden gyűlölkődőt kiosztott: megvédte Hódi Pamelát

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Hódi Pamela Vivien Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek luxuskivitelben Vivije megvédte Hódi Pamelát a kommentelőktől, akik mindenért csak kritizálták őt: leírta, hogy vele is ezt szokták csinálni ezek a "retkek".

A Feleségek luxuskivitelben Vivije sem bírta már szó nélkül hagyni azt a kommentáradatot, amit Hódi Pamela kapott. A sztáranyuka ugyanis egy olyan fotót tett közzé, ami sokaknak nem tetszett. Utazni indult Pamela Natkóval együtt, de nem estélyiben, hanem tréningruhában szállt fel a repülőgépre, ezt nem bírták a rajongók.

Vasvári Vivien megvédte Hódi Pamelát Fotó: Polyák Attila - Origo

Rengetegen kritizálták azért, mert ilyen öltözetben utazott, olyan sokan, hogy azt már Luxus Vivien sem bírta szó nélkül hagyni. "Persze, mindegyik irígy, csak ezt tudja csinálni... sajnos ilyen világot élünk. Velem is minden nap ezt csinálják ezek a retkek, de hát nézzenek már magukba először" - írta Vivi.

Vivien minden gyűlölkődőt kiosztott, és megvédte Hódi Pamelát Forrás: Instagram/Hódi Pamela
Imádják a magyar nők Csősz Boglárka török férjét http://www.life.hu/sztarok/20171030-rajonganak-a-nok-csosz-boglarka-ferjeert.htmlArról mesélt nemrég Csősz Boglárka hogy a Feleségek luxuskivitelben című műsor nem csak neki, hanem a férjének is hatalmas népszerűséget hozott. TV + SztárokOrigoSztárok, akik kényszer hatására vallottak melegségükről: Matt Boomertől Ricky Martinighttp://www.life.hu/sztarok/20171030-sztarok-akik-kenyszer-hatasara-vallottak-melegsegukrol.htmlAz LMBTQ közösség tagjaiban sokan vannak, akik nyilvánosan, a rivaldafényben élik életüket, de legalább annyian nem szeretnék közhírré tenni szexualitásukat. A sztárok számára azonban ez nem választás kérdése. Előbb vagy utóbb ugyanis vallaniuk kell, mert a dolgok kiderülnek. Íme, azok a sztárok, akik nem maguktól coming outoltak, hanem kényszer hatására. TV + Sztárok--Így nézett ki 25 évvel ezelőtt Egerszegi Krisztina: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20171030-igy-nezett-ki-regen-egerszegi-krisztina.htmlElképesztő fotó került elő a híres úszónőről: így nézett ki 25 évvel ezelőtt. TV + Sztárok--Tóth Vera elmondta a véleményét a Marton László-ügyről: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171030-toth-vera-elmondta-a-velemenyet-a-marton-laszlo-ugyrol.htmlTóth Vera szerint minden tettnek van következménye, és azt vállalni kell. Leszögezte, nem az ő dolga eldönteni, hogy a történetek igazak, vagy sem, de az biztos, hogy sokkal több empátiára lenne szükség. TV + Sztárok--Karda Bea megmagyarázta, miért adott interjút Aradszky László gyászszertartásánhttp://www.life.hu/sztarok/20171030-ezert-adott-interjut-karda-bea-aradszky-gyaszszertartasan.htmlAradszky László gyászszertartása október 28-án, szombaton volt a Szent István Bazilikában, itt adott tévés interjút Karda Bea, a beszédek közepén. Ezért kényszerült magyarázkodásra. TV + Sztárok--Király Viktor megmutatta új szerelmét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171030-kiraly-viktor-megmutatta-uj-szerelmet-foto.htmlKirály Viktor boldog és szerelmes, amit meg is mutatott a nyilvánosság előtt is. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.