házasság Kasza Tibor Darai Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi A Nagy Duett élő adásában kérte meg szerelme, Manker kezét. Az eljegyzés bár az egész ország szeme láttára történt, az esküvőt csak maguknak akarták. Minden interjúban azt mondták, januárban, Thaiföldön fog sor kerülni a nagy eseményre, ám a szerelmesek mindenkit átvertek.

Kasza és Manker a közelmúltban Amerikában jártak és a Gran Canyonhoz is ellátogattak. A pár titokban tudta tartani, hogy ott, azon a varázslatos helyen össze is házasodtak egy magyar anyakönyvvezető előtt. A házasságkötésük honosítása pedig már itthon is folyamatban van. A friss házasok már családi és baráti körben is megünnepelték magukat és egymást, ma pedig közösségi oldalaikon is tudatták a nagy hírt.

Titokban házasodott össze Kasza Tibi és Manker Forrás: Instagram/Darai Andrea

Sztárok, akik kényszer hatására vallottak melegségükről: Matt Boomertől Ricky Martinighttp://www.life.hu/sztarok/20171030-sztarok-akik-kenyszer-hatasara-vallottak-melegsegukrol.htmlAz LMBTQ közösség tagjaiban sokan vannak, akik nyilvánosan, a rivaldafényben élik életüket, de legalább annyian nem szeretnék közhírré tenni szexualitásukat. A sztárok számára azonban ez nem választás kérdése. Előbb vagy utóbb ugyanis vallaniuk kell, mert a dolgok kiderülnek. Íme, azok a sztárok, akik nem maguktól coming outoltak, hanem kényszer hatására. TV + Sztárok--Meghalt Som Lajoshttp://www.life.hu/sztarok/20171030-elhunyt-som-lajos.htmlHosszú betegség után hunyt el Som Lajos. TV + SztárokA Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vivien minden gyűlölkődőt kiosztott: megvédte Hódi Pameláthttp://www.life.hu/sztarok/20171030-a-felesegek-luxuskivitelben-vivienje-minden-gyulolkodot-kiosztott.htmlA Feleségek luxuskivitelben Vivije megvédte Hódi Pamelát a kommentelőktől, akik mindenért csak kritizálták őt: leírta, hogy vele is ezt szokták csinálni ezek a "retkek". TV + Sztárok--Kulcsár Edina magyarázkodik a vécés fotója miatt: nem tetszett mindenkinekhttp://www.life.hu/sztarok/20171030-kulcsar-edina-magyarazkodik-a-veces-fotoja-miatt.htmlKulcsár Edina a minap megosztotta, hogyan ül a párja ölébe a vécén. Ez nem tetszett mindenkinek: a kommentelők támadnak, Edina pedig magyarázkodik. TV + SztárokOrigoKevin Spacey bejelentette, hogy meleghttp://www.life.hu/sztarok/20171030-kevin-spacey-bejelentette-hogy-meleg.htmlKevin Spacey szexualitását illetően évek óta terjednek pletykák, ám a színész nem volt hajlandó erről nyilatkozni. Mindig leutasította az erre vonatkozó kérdéseket, ezúttal viszont ő maga vallott az érzéseiről: homoszexuális férfiként fog élni! TV + SztárokOrigoKarda Bea megmagyarázta, miért adott interjút Aradszky László gyászszertartásánhttp://www.life.hu/sztarok/20171030-ezert-adott-interjut-karda-bea-aradszky-gyaszszertartasan.htmlAradszky László gyászszertartása október 28-án, szombaton volt a Szent István Bazilikában, itt adott tévés interjút Karda Bea, a beszédek közepén. Ezért kényszerült magyarázkodásra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.