Kulcsár Edina a minap megosztotta, hogyan ül a párja ölébe a vécén. Ez nem tetszett mindenkinek: a kommentelők támadnak, Edina pedig magyarázkodik.

Kulcsár Edina az a fajta celeb, aki tényleg bepillantást enged az életükbe, az otthonukba, még a vécéjükbe is. A szépségkirálynő a minap egy olyan képet osztott meg, amivel nagyon felbőszítette a rajongói egy részét. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Edina reggel ébredés után kereste a párját a lakásban, de sehol nem találta. A vécén ülve bukkant rá, így aztán ebben a helyiségben bújtak össze, erről pedig fotó is készült.

Kulcsár Edina magyarázkodik a vécés fotója miattForrás: Facebook/Kulcsár Edina

A kép nem aratott osztatlan sikert:

  • Emberi? Nem beállított? Te tényleg nem érted, hogy mit csinálsz? Ez alja. Nagyon alja. Nagy élmény lehet egy sz*ró ember ölébe ülni. Közvetlenség? Ez közönségesség
  • Minden tiszteletem a szépségedé, tehetségedé, stb. De azt hiszem, eljött a pillanat, hogy töröljem magam erről az oldalról.
  • Eddig követtelek és szimpatikus voltál, de ez azért túlzás... vannak olyan dolgok, amik csak kettőtökre tartoznak és nem a Facebookra! Szerintem egy szépségkirálynőnek, akire sokan felnéznek, nem szabadna ilyet megengednie magának. Nincs gond azzal, hogy megöleled a WC-n, de legalább ne tennéd ki a nyilvánosság elé!!Most ezzel a képpel elég sok rajongódat elvesztetted...
  • Ez egyszerűen szánalmas!!! Egy magára igényes nő ilyet nem tesz fel! Teljesen mindegy, éppen milyen "dolgát" végzi! Eleve az illemhelyiségbe nem ülök a páromra, ennyi szabadsága, nyugalma legyen már valakinek! Tiszta gáz! De amúgy, akinek nem tetszik, ne nézze... Úgyhogy ki is követlek, és így teszek. Audrey Hepburn csak egy név, de egy igazi nő volt! Neked inkább ilyen személyekre kéne szépségkirálynőként hasonlítani. De hát pénzért mindent. Nálam ezzel megsemmisült a dolog! Viszlát.

Kulcsár Edina pedig igyekezett megmagyarázni a fotót, szerinte ez teljesen természetes. "Én egy roppant közvetlen ember vagyok, aki szinte mindent felvállal az életével kapcsolatosan, de ezt szerintem tudjátok is. Láttam olyan kommentet, hogy »Ez a követendő példa? « Kérdezem én, hogy mi rosszat tettem azzal, hogy a szerelmem ölébe ültem és ezt lefotóztam?! Azért mert nem a széken vagy a kanapén ült, hanem a WC-n? Ja... és ha valaki a WC-n van és ül, akkor az azzal egyenlő, hogy éppen a nagydolgát végzi? Gondolom egy pasi sem szokott leülni reggel pisilés közben, aztán ottragadni telefonnal a kezében!  pl.: nemzeti sportot olvasni. A posztomnak pont az volt a lényege, hogy ne beállított legyen, hanem emberi" - írta Edina, de ezzel sem elégedett meg mindenki. A további háborgókatt még néhány sorral próbálta csitítani. "Nem kell ezt ennyire komolyan venni! Szerettem volna hozzábújni rögtön, ahogy felkeltem, ő pont WC-n volt, és akkor mi van? Semmi olyan nincs a képen, ami obszcén lenne. Szerelem van, ennyi" - írta Edina.