Elcsúfította magát Tücsi, a Sláger Tv egyik angyala: fotó

Tücsi Amerika Maszk celeb Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tücsi, aki Sofron István jágkorongozó jegyese, jelenleg Amerikában él. Nem is csoda, ha komolyan vette a halloweeni készülődést. De ennyire?

Az egyébként szépséges magyar műsorvezető ezúttal átérezte a halloweeni buli hangulatát és durva maszkot kreált magának. No persze a tavalyi jelmeze sokkal ütősebb volt, ezért inkább idén is azt mutogatta. Mindkettő félelmetes. Jobban szeretjük, ha Tücsi inkább bikiniben van.

Megverték az X-Faktor énekesét, Gulyás Rolandothttp://www.life.hu/sztarok/20171104-megvertek-az-x-faktor-enekeset-gulyas-rolandot.htmlGulyás Roland a Bestnek vallott gyerekkori szenvedéseiről és megaláztatásairól. TV + SztárokOrigoHajós András állítólag faképnél hagyta közönségéthttp://www.life.hu/sztarok/20171104-hajos-andras-fakepnel-hagyta-kozonseget.htmlHajós András szextörténeteivel sokkolta közönségét, ám amikor a szerezők szóltak neki, hogy ezt nem kellene, távozott a színpadról. TV + Sztárok--Varga Izabella és Szőke Zoltán hintás fotót posztoltakhttp://www.life.hu/sztarok/20171104-varga-izabella-es-szoke-zoltan-hintas-fotot-posztoltak-foto.htmlVidáman telnek a forgatások a Mátyás király téren. TV + Sztárok--Elbúcsúzott a nézőktől Czippán Anetthttp://www.life.hu/sztarok/20171104-elbucsuzott-a-tv2-es-a-fem3-nezoitol-czippan-anett.htmlA várandós Czippán Anettet pénteken láthatták utoljára a nézők a képernyőn. A TV2 és a FEM3 műsorvezetője decemberben hozza világra második babáját. Anettet kollégái élő adásban búcsúztatták el, amin a kismama a könnyekig meghatódott. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoDukai Regina menyasszonyi ruhában pózolt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171104-dukai-regina-menyasszonyi-ruhaban-pozolt-foto.htmlCsodás menyasszonyi ruhában kapták lencsevégre Dukai Reginát... TV + SztárokDurván beszólt anyósának Luxus Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20171104-durvan-beszolt-leendo-anyosanak-luxus-vivien.htmlAmióta fut a Feleségek luxuskivitelben című polgárpukkasztó műsor, mely hazai pénzes feleségek életét mutatja be, másról sem hallunk, mint Köllő Babett és Vasvári Vivien sztorijairól. Ezúttal ismét a fiatalabb szőkeség volt porondon. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.