Egy magát Zoltánnak nevező férfi szexuális ajánlatott tett a közösségi oldalon egy kiskorú lánynak. Édesanyja a feljelentést fontolgatja.

"Abban az ügyben keresnélek, hogy nyitottunk egy szexboltot, és jöttek új termékek. Ezért keresek csinos lányokat, akik nyitottak új dolgokat kipróbálni. Vibrátort és gésa golyókat kéne kipróbálni, darabjéért 2 ezer forintot fizetnék neked." - állt a kislányhoz intézett levélben. Az édesanya nagyon felbáhorodott, amikor elolvasta a levelet és azon gondolkozik, jogi lépéseket is tesz az ügyben. 

Facebookon kapott szexuális ajánlatott egy kiskorú lányForrás: Dreamstime

Egy szexbolt tulajdonosa elmondta, hogy nagy valószínűséggel nem hivatalos megkeresésről van szó.

"Gyakorlatilag mi az összes árucikkünket külföldről hozzuk be, ebből kifolyólag a tesztelésükhöz sincs közünk. A legtöbb általunk árusított szexjátékszer egy-egy amerikai céghez köthető, habár a gyártást gyakran kihelyezik valamelyik külföldi országba. Itthon is van egy-két üzem, de a tesztelés szervezését kötve hiszem, hogy ők végeznék. Ez inkább jelentkezéses alapon működik. Szóval, ha egy magyar hölgy akar, könnyen jelentkezhet egy-egy ilyen külföldi felhívásra. Az biztos, hogy mi soha nem kértünk, és nem is kérhetnénk fel senkit szexjátékszerek tesztelésére" - mondta egy szexbolt vezetője a Borsnak.