szellemvadász kisbolt videó szellem kísértet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy valószínűséggel nem tud sötétben aludni az a bolti eladó, aki a közelmúltban szellemekkel találkozott munkahelyén. Döbbenetes képsorok következnek.

A felvételen jól látszik, ahogy a chipsek és a hűtőpult egyes termékei csak úgy kiesnek a padlóra. Sokak szerint egy megtébolyult szellem kísértett a helyen, akadnak azonban szkeptikusok is, akik puszta kitalációnak tartjkák az egészet - olvasható a kisertetvadasz.hu-n.

Egy azonban biztos: hátborzongató a felvétel.

Facebookon zaklattak egy kislányt - az édesanya feljelentésen gondolkozikhttp://www.life.hu/news/20171104-facebookon-zaklattak-egy-kislanyt-az-edesanya-feljelentesen-gondolkozik.htmlEgy magát Zoltánnak nevező férfi szexuális ajánlatott tett a közösségi oldalon egy kiskorú lánynak. Édesanyja a feljelentést fontolgatja. News--Tömegkarambol történt Csanádpalotánálhttp://www.life.hu/news/20171104-tomegbaleset-tortent-csanadpalotanal.html9 autó ütközött össze, sok a sérült.NewsOrigoKellemes, napos idő lesz a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20171104-kellemes-napos-ido-lesz-a-hetvegen-november-4-5.htmlIgazi kirándulóidő lesz november első hétvégéjén. A hőmérséklet 10 és 15 fok között alakul majd, sokat fog sütni a nap, eső nem várható. News--Eltemették Anglia leghírhedtebb sorozatgyilkosát, Ian Brady-t, aki öt gyerekekkel végzetthttp://www.life.hu/news/20171103-eltemettek-anglia-leghirhedtebb-sorozatgyilkosat-ian-brady-t.htmlA Nagy-Britannia történetében valaha is feljegyzett legmagányosabb temetésben részesült egy hírhedt sorozat-gyermekgyilkos, a lápi gyilkosként is emlegetett Ian Brady, aki 79 évesen hunyt el egy szigorúan őrzött liverpooli elmegyógyintézetben. News--A londoni rendőrséghez is bejelentés ékezett Kevin Spacey ellenhttp://www.life.hu/news/20171103-a-londoni-rendorseghez-is-bejelentes-ekezett-kevin-spacey-ellen.htmlPénteki brit médiaértesülések szerint a londoni rendőrséghez is bejelentés érkezett Kevin Spacey ellen szexuális bűncselekmény vádjával. A Scotland Yard vizsgálatot indított.News--Meztelen mellekkel támadta meg zaklatóját egy nő az utcán (18+)http://www.life.hu/news/20171103-igy-verekedett-a-felmeztelen-no.htmlFedetlen felsőtesttel állt le verekedni a nyílt utcán egy nő. Rávetette magát a férfira, és ütötte ahol érte. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.