Selena Gomez és Justin Bieber újra egy pár

Forrás: AFP -
Selena Gomez világsztár Justin Bieber szerelem Hollywood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Selena Gomez és Justin Bieber szerelmi nagyregénye újabb fejezettel bővül, ugyanis a hírek szerint ismét egy párt alkotnak.

Hiába a számtalan hódítás, a két világsztár nem tud egymás nélkül élni, legalábbis sokáig nem. Azt hihettük, hogy a közelmúltban vesetranszplantáción átesett Selena a The Wkend oldalán megtalálta a szerelmet, ám néhány nappal ezelőtt felröppent a hír, hogy hiába a közös házvásárlás, a sztárpár útjai külön váltak. Akkor még nem sejtettük, hogy ehhez köze lehet Justin Biebernek, Selena első és eddig leghosszabb kapcsolatának. Az hallható volt, hogy a sármos énekes mindent megtesz annak érdekében, hogy visszakapja egyetlen szerelmét, és úgy tűnik, sikerült is neki - írta meg a The Sun.

Justin és Selena, vagy ahogy őket Hollywoodban nevezik, Jelena ismét boldogok együtt. Reméljük ezúttal házasság is lesz a dologból.

Selena Gomez és Justin Bieber újra együtt Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.