Janicsák Veca a Sztárban sztárról mesélt: videó

Fotó: Polyák Attila - Origo -
TV2 Sztárban sztár döntő Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janicsák Veca már A Nagy Duettben kezdte megmutatni, hogy a kedves konzervatív énekesnő tud egy igazi dög is lenni, ha akar. A Sztárban sztár legújabb évadában pedig ezt többszörösen be is bizonyította.

Veca a Life.hu riporterének elmesélte, hogy szívesen bújuk bele mások bőrébe, mert olyankor azt adja át, amkit az adott előadó megkövetel. Ezt nagyon élvezi, mert ilyenkor nem kell visszafognia magát. Elmondta, hogy benne ugyanúgy benne van egy szexi dög, mint egy cuki kiscsaj. Talán ez a kettősség az, ami miatt egészen a dötnőig jutott az énekes, egyetlen nőként.

Horváth Tamás egy szál alsónadrágra vetkőzött: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171106-horvath-tamas-egy-szal-alsonadragra-vetkozott-video.htmlHorváth Tamás élete első negyven pontját kapta meg a Sztárban sztárban. Nem is véletlen...TV + Sztárok--Sztárok, akik azt állítják, hogy már találkoztak ufókkal: Robbie Williamstől John Lennonighttp://www.life.hu/sztarok/20171106-sztarok-akik-talalkoztak-ufokkal-robbie-williamstol-john-lennonig.htmlSok ember hisz a földönkívüliek létezésében, és egy kis százalékuk már találkozott is az idegenekkel, vagy legalábbis ezt állítja. Magyarországon, mint tudjuk, Pataki Attila eddig az egyetlen híresség, aki nyíltan vállalja, hogy volt élménye földönkívüliekkel, de a világsztárok között is akad bőven ilyen. Robbie Williams vagy Olivia Newton John. TV + Sztárok--Szentpéteri Eszter lesz a FEM3 Café új műsorvezetője: Czippán Anett helyére ülhttp://www.life.hu/sztarok/20171106-szentpeteri-eszter-lesz-a-fem3-cafe-uj-musorvezetoje.htmlCzippán Anett pénteken könnyes búcsút vett a nézőktől és a kollégáitól, de a FEM3 nem maradt női műsorvezető nélkül: SZentpéteri Eszter került Anett helyére. TV + SztárokOrigoSebestyén Ági üvöltözött: több mint 24 lánnyal csalta őt Pumped Gabo: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171106-sebestyen-agi-uvoltozott-tobb-mint-24-lannyal-csalta-ot-pumped-gabo-video.htmlSebestyén Ági és Pumped Gabo szerelmi története végérvényesen befejeződött. A fiatal lány magából kikelve dühöngött, amikor VV Soma elárulta neki, hány nővel csalta őt meg Pumped Gabo.TV + SztárokOrigoHajdú Péter elárulta, mi történt Palvin Barbi és köztehttp://www.life.hu/sztarok/20171106-hajdu-peter-elarulta-mi-tortent-palvin-barbi-es-kozte.htmlHajdú Péter összebújós képet készített Palvin Barbival, amivel egyből elindította a találgatásokat. Most elárulta, van-e közte és a modell között valami. TV + SztárokOrigoSoma és Luna óriási balhé közepette szakított: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171106-soma-es-luna-oriasi-balhe-kozepette-szakitott-video.htmlVV Soma és Luna szakítottak, az ok pedig egészen meglepő: a Való Világ 8 győztesének legjobb barátja csábította el a lányt.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.