szappanopera 90-es évek telenovella kvíz akkor és most
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azok a csodás 90-es évek! Amikor patacipőben táncoltunk a diszkóban, miközben Tunyogi Orsi azt énekelte, hogy "Jött egy felhő, mi leszállt közénk". Amikor délután siettünk a házival, mert Víctor Manuel elfoglalta a frissen indult kereskedelmi csatornák képernyőjét, hogy színes zakójában szenvedjen a fene nagy szerelemtől. Lássuk be, ma már sokkal jobban szeretünk Dextert, Mentalistát és Agymenőket nézni a tévében, de a 90-es évek mexikói szappanoperái örökre beleégtek a retinánkba. Bár a sorozatok főszereplőiről sok szó esik, most nemcsak őket, de a mellékszereplőket is bemutatjuk. Akkor és most!

II. Erzsébet lovainak köszönheti vagyonáthttp://www.life.hu/sztarok/20171029-ii-erzsebet-lovainak-koszonheti-tetemes-vagyonat.htmlElképesztő összegeket hoznak neki a lovak.TV + Sztárok--Feleségek luxuskivitelben: ilyen egy átlagos hétvége Vivi családjábanhttp://www.life.hu/sztarok/20171029-ilyen-egy-atlagos-hetvege-luxusfeleseg-vivi-csaladjaban.htmlElképesztően cuki videót posztolt a Feleségek luxuskivitelben műsor egyik szereplője, a mindig, mindenre őszintén válaszoló, Vivi. TV + Sztárok--Kvíz - Mennyit tud Ördög Nóráról?http://www.life.hu/sztarok/20170723-mennyit-tudsz-ordog-norarol.htmlMennyire ismered Ördög Nórát? Tudod, hogy mikor igazolt a TV2-höz? És minden műsorára emlékszel még? Kvízünkben letesztelheted a tudásodat!TV + Sztárok--Megdöbbentő stílusban beszélt Sárosdi Lilla vádjairól a rendező, André Libikhttp://www.life.hu/sztarok/20171021-megdobbento-stilusban-beszeld-sarosdi-lilla-vadjairol-andre-libik.htmlSárosdi Lilla néhány napja azt állította, hogy az a férfi, aki 20 évvel ezelőtt molesztálta egy autóba, Marton László, a Vígszínház egykori igazgatója. Marton egy közleményt adott ki, melyben rágalomnak nevezte Sárosdi állítását. Most André Libik szólalt meg az ügyben, egészen hihetetlen stílusban. TV + SztárokOrigoNézd meg Majkát, ahogy balettozik!http://www.life.hu/sztarok/20171021-majka-balettozott-a-studioban.htmlLáttad már, hogyan balettozik Majka? Valószínűleg nem. Egyszer mindent el kell kezdeni, így most megnézheted ebben a videóban! TV + Sztárok--Titkos szexszerződést kínált a műsorvezetőnek Harvey Weinsteinhttp://www.life.hu/sztarok/20171013-titkos-szexszerzodest-kinalt-az-europai-hiressegnek-harvey-weinstein.htmlMyleene Klass angol énekesnő és műsorvezető. Évekkel ezelőtt a Cannes-i Filmfesztiválon dolgozott, amikor Harvey Weinstein ebédelni hívta. Ám ebéd közben a producer nem a levesről kezdett csevegni... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.