Kerényi Miklós Gábort, az Operettszínház zaklatással vádolt rendezőjét ma menesztették állásából. A színház közleményt adott ki, amire Kerényi is reagált közösségi oldalán.

Az ATV Egyenes beszéd című műsorában nevezte meg Kerényit egykori táncosa, aki zaklatással vádolta. Maros Ákos már 12 éve nem dolgozik a táncosként, Amerikában él, így úgy érezte, elmondhatja, mi történt vele. A férfi azt állítja, hogy 23 évvel ezelőtt Kerényi elfenekelte egy vállfával. Az ATV az ügyben megkereste a rendezőt is, aki azt mondta, nem pontosan úgy emlékszik az eseményekre, ahogyan azt Maros elmesélte.

Kerényi Miklós Gábor másképpen emlékszik a történtekre, mint egykori táncosaForrás: MTI/Zih Zsolt

"Ez egy szimpatikus fiatal táncos volt. Természetesen homályosan emlékszem az eseményekre, mert 23 év nagy idő. Nagyon furcsa, hogy ő 23 év után jelentkezik egy ilyen történettel. Amit elmond, annak van alapja, de az én emlékezetem szerint ez nem pontosan így történt, és nem pontosan ez történt. De ez tulajdonképpen mindegy, mert ez csak egy vita lenne. A tény, amit ő alapvetően elismer, az arról szól, hogy ez egy közös megegyezés alapján történő valami volt két felnőtt ember között. Tulajdonképpen neki ezt bármikor joga lett volna abbahagyni, amit abba is hagyott, az ő saját elmondása szerint. És tulajdonképpen nem minősítette szexuális zaklatásnak. Nem is volt az. Semmilyen szmpontból nem is volt az" - nyilatkozott Kerényi az ATV Híradójának.