A népszerű sorozat forgatása közben törtek felszínre az indulatok, mikor a három férfi főszereplő egymásnak ugrott. 

Az RTL II-n futó Oltári csajok ma esti epizódjában elszabadulnak az indulatok: a három férfi főszereplő, Kornél, Márk és János egymás torkának esnek! A fiatal színészeknek ez volt az első közös jelenetük, és a srácok véresen komolyan vették a forgatást, már-már túlságosan beleélve magukat a bunyóba. 

A történet szerint a három férfi között természetesen szerelmi kérdések okozzák a feszültséget, illetve egy ártatlan félreértés, ami sajnos nem derül ki időben. Ennek kapcsán a Kornélt alakító Ember Márk elárulta, hogy a való életben is keveredett már hasonló szituációba: 

A verekedős jelenet rendkívül hitelesre sikeredettForrás: Red Lemon Media

„Az egyetemen egy hosszú próba után elmentünk egy kicsit lazítani, beültünk sörözni öten fiúk. Egy lány is volt velünk. Az egyik idegen társaságból odajött egy nagydarab fazon hozzánk és az erejét fitogtatva azt kérdezte, melyikünk akar verekedni vele? Próbáltuk csitítani, de látszott a nézésén, hogy bunyózni akar, nem tudtuk leállítani. Az egyik srácot el is kezdte szapulni, majd egy másik társaságból is megjelentek emberek. Végül a szócsatának tömegverekedés lett a vége. Söröskorsókat vágtak a fejünkhöz, én a rolleremet próbáltam védőpajzsként használni. Végül, a körülményekhez képest szerencsére jól megúsztuk" - mesélte a színész, aki azt is elárulta, hogy egy-egy ilyen verekedős jelenet rengeteg gyakorlást igényel, de szerencsére a jól összeszokott csapatnak ez nem okozott gondot.

A három fiú szerencsére egy jól összeszokott csapat, így könnyedén megoldották a feladatotForrás: Racz_Tomi/Racz_Tomi

„Nagyon feszített tempóban dolgozunk, sok mindent veszünk fel egy nap. Így egy ilyen jelenethez, amihez alapból is feszültség kell, ezt ki is használjuk. Szóval ahogy elindult a kamera, valósággal robbantunk a fiúkkal. Ott volt egy kaszkadőr is, aki segített hiteles mozdulatokat kitalálni. Nagyon élveztem. Miután fölvettük a jelenetet, még az asszisztensek is megkérdezték, hogy minden rendben van-e velem, mert még hosszú percekkel a jelenet után is látták az arcomon az indulatokat. Ilyen esetekben ugyanis nagyon bele tudom magamat élni a szituációba"  - folytatta Márk.