Nyilatkozott az Operettszínház igazgatója, Lőrinczy György a zaklatási botrányról

Forrás: MTI/Kovács Attila -
Kerényi Miklós Gábor Lőrinczy György Operettszínház metoo zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Operettszínház művészeti vezetőjét azonnali hatállyal felmentették a munkavégzés alól, miután zaklatási botrányba keveredett. A színházi vezetőség eddig csak közleményeket adott ki az eseményekről, de végre a színház igazgatója, Lőrinczy György meg is szólalt: 

Marton László után újabb színházi zaklatási botrány kezdődött, az Operettszínház neves rendezőjét vádolják. A színház vezetősége azonnali hatállyal felmentette a munkavégzés alól a rendezőt, miután az első áldozat névvel és arccal vállalta a vele történteket. A színház többnyire csak közleményekben reagált az üggyel kapcsolatban, de most megszólalt a főigazgató, Lőrinczy György.

Lőrinczy György megszólalt a molesztálási botrányról Forrás: MTI/Kovács Attila

éjjel és nappal azzal foglalkozunk, hogy a színház, amelyben Kerényi Miklós Gábor több évtizede meghatározó szerepet játszott, minél előbb visszatérjen a normális kerékvágásba,

Fideliónak
És bocsánatot kérek mindenkitől azért, mert tényleg nem tudtam erről korábban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.