Sebestyén Ágnes hűtlenség Pumped Gabo megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pumped Gabo mostanában nem túl népszerű, hiszen egy mozdulattal tette tönkre a párkapcsolatát és a Somával való barátságát is. Sebestyén Ági most őszintén mesélt a részletekről. 

Pumped Gabo és Sebestyén Ági kapcsolata sosem volt viharoktól mentes, ám azon nem kellett gondolkodniuk, hogy szeretik-e egymást. Eddig legalábbis ezt közvetítették a nagy világ felé, de most ez az elképzelés is megdőlni látszik, ugyanis egyre durvább dolgok derültek ki a múltból.

Mint kiderült, a páros végleg szakított, sőt, Áginak már új párja is van, akivel szerencsére kiegyensúlyozott és boldog. Gabo azonban nem csak a csinos exét veszítette el, hanem a legjobb barátját is, ugyanis elcsábította Soma szerelmét, Lunát. Érthetően a reality sztár nem bocsátotta meg Gabónak, hogy rámozdult a szerelmére.

#e28

@pumped_gabo által megosztott bejegyzés,

Ági pedig egy interjúban őszintén elárult olyan részleteket is, amelyeket sosem hallhattunk korábban:

"Legalább harminc nővel csalt meg. Mindezt utólag tudtam meg én is. Miután Gabo összejött Lunával, Soma nekem mindent elmesélt őszintén. Most már tudom, miért költözött külön is. Hogy meglegyen a kis háreme. Soma azt is elmondta, Gabo a bulikból mindig a legótvarabb nőket vitte haza. De ez sem lehet véletlen. Az igazság ugyanis az, hogy Gabo nagyon rossz d**ás. Sokszor mondtam is neki. Lehet, hogy hosszútávon ezt magára vette, és így akarta bizonyítani az ellenkezőjét. Persze, hogy ehhez meg nem bombanőket választ majd. Hozzájuk már kevésnek érezhette magát." - kezdte kíméletlenül Ági.

❤️Szerelmemmel#lovestory #lovemylife #love @cs.lori

Sebestyen Agi (@sebestyen_agi) által megosztott bejegyzés,

"Egyszer sem sikerült rajtakapnom, mindig ki tudta magyarázni a furcsa dolgokat. Többször találtam óvszert a lakásában, de azt mondta, haverja aludt ott, kiesett, stb. Egyszer-egyszer meg két nővel volt otthon, de nem nyitott ajtót. Most már tudom, miért nem. Egy picit sem sajnálom, hiszen Lórival nagyon boldog vagyok. Hihetetlen vele a szex, kedves, figyelmes, egy igazi társ és férfi. Lunával meg úgyis ugyanez lesz, de meg is érdemlik" - írta meg a TWN.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.