A sztárok teljesen más életet élnek, sokkal csillogóbbat, fényűzőbbet, mint a hétköznapi emberek, de végül az ő útjuk is pontosan oda vezet, mint bárki másé. Nagyon sok ikonikus híresség távozott már a haláluk előtt készült utolsó fotóik így teljesen más értelmet nyernek. Robin Williams-t a majmával örökítették meg utoljára, míg Chester Benningtont a családja körében, mosolyogva örökítették meg: akkor még nem lehetett tudni, hogy hamarsoan mindketten eldobják maguktól az életet. 

Robin WilliamsA kedvenc majmával, Crystallal készült Robin Williams utolsó fotója, melyet 20 nappal azelőtt készítettek, hogy a színész öngyilkos lett volna. A színészt 2014. augusztus 11-én alálták holtan, sok problémával küzdött, amiről senki nem tudott, de tovább már nem bírt harcolni.

kedvenc majmával, Crystallal készült Robin Williams utolsó fotójaForrás: Instagram/Robin Williams

Chester BenningtonA Linkin Park énekesének halála előtt készült utolsó fotóját felesége tette közzé, hogy mindenki figyelmét felhívja arra, nem minden a látszat. Chester a képen családja körében látható, rendkívül boldognak tűnik, de az öngyilkos gondolatok már akkor is ott voltak a fejében, csak senki nem tudott róla.

Chester egy, a halála előtt készült képen még igazán boldognak tűntForrás: Twitter/Talinda Bennington

Jimi HendrixA híres gitáros 1970. szeptember 18-án távozott az élők sorából, utolsó képe éppen egy nappal a halála előtt készült. Barátnője, Monika Danneman készítette róla, a fotón kedven gitárjával látható szerelme kertjében. Jimi Hendrixet másnap találták meg holtan, a körlmények máig nem tisztázottak teljesen.

Jimi Hendrix utolsó képe éppen egy nappal a halála előtt készültForrás: Amazon

Heath LedgerA fiatal színészről az utolsó fotó filmje forgatásán készült. A jelent felvétele után pár nappal találták meg őt holtan a lakásában. Testére a házvezetőnője bukkant rá, halálát külöfnéle receptre kapható gyógyszerek véletlen túladagolása okozta.

Heath Ledger halállát véletlen túladagolás okoztaForrás: Northfoto

David BowieA zenészt december 7-i premierjén fotózták utoljára, ez volt az utolsó nyilvános megjelenése. David Bowie 2016. január 10-én távozott az élők sorából, de már egy éve küzdött betegségével, ami gyógyíthatatlannak bizonyult.