Szerelmüket ünneplik Debreczeni Zitáék: fotó!

házasság Gianni Annoni házassági évforduló Debreczeni Zita Zita Annoni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Debreczeni Zitáék már 3 éve boldog párt alkotnak, így aztán bőven van miért ünnepelniük. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Zita és Gianni még tavasszal mondták ki a boldogító igent, szűk családi körben, a lehető legnagyobb titokban. A lagzira az olasz Dolomitokban került sor, és képeket is láthattunk a nagy napról.

A páros pedig azóta is végtelenül boldog együtt. Nincs teletolva a közösségi oldal a képeikkel, mégis mindenki számára egyértelmű, hogy a közöttük lévő kapcsolat nagyon szilárd és mély alapokon nyugszik.

Most azonban egy újabb közös fotó került fel a modell közösségi oldalára, ami nem meglepő, hiszen igen fontos mérföldkőhöz érkezett az életük: most van a harmadik évfordulójuk, amelyből egy évet jegyesként töltöttek el, és 7 hónapja pedig már házasok.

A követők több, mint 8000 kedveléssel és rengeteg jó kívánsággal árasztották el a párt.

Debreczeni Zita szörfözni próbál: Fotó!

Nem mindennapi hobbiba vágott bele Debreczeni Zita. A szexi sztár szörfözni tanul, de állítása szerint is van még bőven hova fejlődnie. A hisztirohamját tekintve ez valóban igaz lehet....

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.